sitter i skolan och filofiserar?

filofiserar? vet i fan vad det betyder.. :o men det lätt smart, så det kör vi på!
ska göra so, men njaa.. sitter på emma och kollar på guldfisk på fb, haha några som kastar det på några i skolan i etuna.. HAHAH ,klockren video alltså gud.
hihi sitter och lyssnar på massa sweet songs, lite för gulligt. mitt humör och leende blir toppen toppen, haha. failt imorse, gick till bussen ,med största leendet.. plus att jag har mina 12 cm? tror jag.. klackar !! halt halt.. speciellt på landet kan jag lova er ! ;)

snart drar jag till stan med mina brudar, ska käka och sånt mys som vi alltid gör.

längtar till helgen... hihi !(a) :love:  KOMMER BLI UNDERBART!

filmen är GALEN.

haha han heter "stan" , har suttit och snackat med sofia och det ... haha ska nte ta upp det igen. får så ont i magen kan inte sluta garva :(

haha , hinner nte se klart filmen,  mobilen ringer, får sms, folk skriver på msn, på fb, överallt.. jag blir galen. buhuhu :( :love:
funderar på sova, men inte ett dug trött..
men det är ju skola imorgon,
men skit samma.. jag orkar inte sova..
det är trevligt att prata med folk om allt och inget..
men jag är trött... övertrött.. fast inte trött. tror ingen fattar... ganska wiert just nu.
fattar inte ens vad jag snackar om? gud alltså!

aae, nu får jag sluta!! för jag vet inte ens vad jag skriver? :O :S

horoskop stämmer läskigt, varje gång.

varje gång jag läser mitt horoskop i extra på morgonen på lantsbussen, stämmer det in på den dagen.. ganska scary?? varje gång jag läser det i veckotidningar/månadstidingar , stämmer det.. jag tror på horoskop. säg vad ni vill. men för mig stämmer det. och det är ruggit läskigt, usch! som att se in i framtiden, veta vad som ska hända, ha en känsla i kroppen , man vet fast man inte vill se , utan forsätter ändå för man vill bevisa att det inte stämmer, men det gör det. varje gång.. varje gång. 

ahja, nu fick alla veta en ointresant sak... eller jag tyckte det var ganska intresant ;)  hihi! 
men tänk på det nästa gång du läser ditt horoskop.. och se om det stämmer !

jag har värdens finaste vänner ♥


haha, bara för jag älskar bilden !! :love:

kom hem för ett tag sen, lämnade lilla tilda på station. moa åkte med tåget innan. fan va gulliga vänner jag har, dem kom med pizza och cheez bollz som jag älskar!! och chips, ost ,läsk, och massa gott!! hihi så gulliga :love: , sen satt vi och dampa, skratta, fixa håret, prata om allt.. mathilda och jag fixa klädval senare, så imorgon blir det mina begia byxor jag köpte och ett linne med en tröja från bikbok tror jag? med mina älsklings skor !! - man kan inte göra annat än att älska älska älska dem :D :D :love: 

nu ska jag käka , eller min papi och mami vill det, inte speciellt hunrig.. men ska väl dricka lite oboy i alla fall, min drog på vintern (a)  hihi! sen ska jag se lite film , i rymden finns inga känslor och massa annat kul.

imorgon drar jag och brudarna till stan tror jag, skulle fixa lite , sen ska jag köpa naglar och sola. fin fint! sen sover jag oss min moa , för vi ska på jb på tisdagen... nervörst !! :O

wiiie jag är glad.

wiiie , åker hit med massa av härligt folk den 11 mars !!!

fan va nice, super happy nu... hihihi! saknat det stället i ett år nu, och nu kör vi med samma gäng för 5 året? eller i alla fall dem flesta.. buhuh, att inte alla fick följa med :(  saknar gamla folket sjukt mycket !! :love:

vakna nyss av att..

det är typ 30+ i mitt rum? :O  nevars, men solen är mitt i fönstret... hothothot!  ska väl äta något, fixa mig lite, senare kommer mina flickor hit, mysigt! :love: sen så ska jag fixa lite fysik och annat innan. kanske lägger upp shoppingen idag får se.

---

du fick mig att le varje gång,
varje gång det stog ditt namn på displayern,
kunde det få mig glad vad som än hade hänt,
jag fick en kick, jag var helt hopplöst förälskad kanske..
varje gång jag mötte din blick,
slog det en volt i mitt hjärta,
jag vart lycklig,
jag har aldrig i mitt liv varit i närheten av kär,
det var första gången.

färga håret nu då...

nu ska amanda färga mitt hår, hoppas det inte blir som sist när jag färga hemma. men amanda är så duktig så ! :D men ska i alla fall ändra min hårfärg lite ... om man säger så , spännande va? ;)
jaja, nu ska vi sätta igång, får se hur det blir. hihih nervöst.. kanske blir oranget.. eller gult? :( ÅHÅHÅHÅHÅ, panik!

igår & idag.

'
lite old pics, haha söta !
igår efter skolan drog jag och amanda först till ikano för köpa lite korv för vi var hunriga fast ne det vart glass för henne och bulle för mig. sen tog vi oss till bik bok och köpte ett par thigts till mig, så jag får väl fota alla mina inköpa idag ;) sen så mötte vi oscar, jesper, anton, robban, affe vi satt och chilla i ett par stolar på ikano, senare drog vi oss mot stan träffade även fia,lisa & julia då, och linnea från teatern som var hur länge som helst sedan, sen till oscar, senare så drog amanda och jag ner till rese ,satt och vänta på tåget snackade om allt och inget, mycket "prata ut snack" och sånt. tack gumman för du alltid finns och lyssnar, love u amanda! ♥
sen gick vi hem till mig och forsatte med vårat lilla snack, hemma oss mig käka vi lite och dator, däcka väl runt 1-2 ? haha vi som skulle "lana" haahahah, fint ! :)
idag så ska vi i alla fall färga mitt hår sedan får vi se vad som händer, just nu ligger lilla amanda och sover. hihi så sött!! :) hörs senare, kommer med bilder på håret och kläder !! ;) nervös ,för hur håret kommer bli, kommer säkert bli helt fel som vanligt... :(

haha alltid glad.

sitter nu i skolan och arbetar med fysikarbete i uppfiningar... ganska tråkigt ,fast slutar om en kvart så det är chill. haft gymmnasie snack och natiolnela prov genomgång. idrott på morgonen var ju pepp såfia !;)
efter lunch eller så drar jag och några andra till plusgymnasiet på öppet hus. skriver ikväll igen.


haha,  på svenska lektionen frågade min lärare mig om jag någonsin är ledsen.


hon: måste fråga dig en sak. är du någonsin ledsen?

jag: *jag tänker*...  eh nja ibland när jag ser film eller så.

hon:  alltså det är ju bra att du inte är det. du är alltid glad, till och med när man står och skäller på dig så står du och ler och är glad.

jag: hahahah, jag är bara ledsen på min fritid i så fall..

hon: hahah

jag: men finns ingen anledning till att vara ledsen så ofta ,så det är klart jag är glad.

salladsbar ,bowling & ku.

bild från i sommras i tunisien. jag&syster.
bara så alla vet , jag har börjat prata som emma half nu, så eskilstuna dialekten e ganska så fin ju.
i alla fall chilldag, ganska klockren grej sofia gjorde i matsalen , haha !! ila,ila säger jag bara sofia.. sen efter skolan så drog sofia och jag till salladsbar och käka, mums! sen drog vi ner mot bowling hallen och spela med min pojk och några av hans kompisar, runt 6 drog sofia och jag ner mot rese, jag mötte amanda,molly,evelina och alva där så vart att stå och vänta på tåget med dem. sen vid station i vstad mötte jag fredrik. k så tog sällskap med honom till ica och vänta på amanda, sen laga vi mat och massa snack och grejer på ku med annat trevligt folk, som jag faktiskt saknat. och har bestämmt mig ganska säkert på ett gymnasium nu efter vad jag fick lite tips av dem äldre där, så får se vad det blir. dags att välja 1 mars ju...
svarar också på en kommentar från en liten anonym...
svar; jo det är vi!:)  jadu, efter snack på sms och sådant och vi träffades, känslor och sånt.. så vart vi tsm helt enkelt !;)

svar på kommentar.

svar; tack först och främst !:)  väskan är köpt på accent, finns i varje stad nästan tror jag. och den kostade runt 300-400 kom inte ihåg riktigt ;)

tråkigt att blogga utan bilder.

snart får jag min htc hd eller någon annan.. okej en månad. men det klarar jag ,en månad med en gammal walkman mobil. vi kör på det... work it out liksom. men ska lämna in min gamla och fixa så får jag en ny för det ingår i försäkringen så den blir nog att sälja... ;)
i alla fall dagen börja helt okej, hade överskotts energi som vanligt eftersom jag hade sovit dåligt.. sen efter skolan åkte jag bussen hem, och på bussen ringde brudarna och fråga om jag ville ses, så tog tyget och stack ner till station igen och mötte upp dem där. sen tog vi bussen till netto och köpte lite gott som vi kunde käka medans vi gjorde b*** *** !! ;)  sen vart den klar , super fin. finaste boken , jag svär. sen tog moa och jag bussen ner till rese ,hon åkte efter en stund, sen träffa jag oscar en snabbis och sen tog jag tåget hem. nu har jag precis fixat mig så nu ska jag sova tror jag, ganska trött. men imorgon ska jag handla mina efterlängtade byxor tror jag... wiie!
fyfan, j*kla fitt skola.
3åringar hela högen nästan.

tjo rublik är jobbigt..

2 bilder från igår från emmas blogg !
tja kom nyss hem från oscar super mysigt... (a) var även hemma hos min bebis mathilda och hämta min nya väska... osäker på om jag ska ha den eller lämna tillbaka den.. :( nu ska jag ta bort sminket, sen får vi se vad som händer :)

stan, mys & fest.

sitter nu hos mathilda , vi håller på att fixa oss. sen ska vi ner mot rese och möta oscar och filip sen drar vi hos mot elon på fest. så blir inte mer bloggande idag, men blir fest med massa trevligt folk. har även inhandlat min väska idag , visar upp den imorgon  :)  sen har vi köpt lite saker till våran hemliga bok... hihi! (a) så sofia , då får se hur snyggt det kommer bli när du kommer hem gumman ! :D nu ska jag forsätta fixa mig och keka chippppps.

drar mig mot stan.


nu drar jag mig mot stan , kommer väl hem någon gång ikväll :*

du får mig le varje gång.

har smörjt in mig med brun utan sol och grejer nu. hoppas att det blir fint!! ska väl ta och lägga mig snart för ska upp tidigt imorgon och färga håret ,sen in till stan för möta brudarna. blir att köpa solkort,väska ,och en massa annat. sen ska vi köpa lite hemligt till våran *** ;)  hihi! super hemligt! ahja, vart glad dem här dagarna jag varit hemma tack vare en speciell person... fast nu är jag fruktansvärt rastlös av att varit hemma i 4 dagar, usch! blir i alla fall en mysig och trevlig helgen med folk. nu ska jag se film eller något och sova.
peeyyz and ciao babes
//cato

life is compliced.



vart inget bloggande igår för jag drog till mormor och sov där för jag ville inte vara hemma till 12 på natten när jag är sjuk,skulle bli ganska lång tråkigt.. ;) så vi åt mat, såg tv och spela lite kort och sånt mysigt. kom hem nyss i alla fall, börjar bli bättre, så imorgon blir det att träffa några av brudarna och på söndag ska jag träffa O**** , hihi!  nu ska jag i alla fall packa upp grejerna och städa mitt rum.

ny design.

gjort om desigen lite på bloggen, ska forsätta lite imorgon. nu ska jag vila lite och se om jag orkar till skolan, mår fortfarande usch :(

min skola har blivt GALEN!! (plus tjaaafs...)



galetgaletgalet, säger jag bara!!
SVÄR, DET ÄR DRAMA, DRAMA I SKOLAN.. EVERY SINGEL DAY. tjafs,bråk,slagsmål,puss o kram, och gud vet vad.

cato låten !!! (OM MIG, HAHAHHAHAH)


nejdå ,handlar kanske inte om mig då, men mitt efternamn ju. riktigt coolt att lars winnerbäck som är härifrån sjunger om det ;)  kanske finns någon förklarning? haha, nej driver..

BLÄBLÄBLÄ.

blä, idag har jag suttit och sjukat mig. kan knappt prata min röst är helt hes och försvunnen nästan, jag är jätte förskyld och håller på att få lungeflamation igen!! fan!  äckligt, nej nu ska jag vara hemma från skolan tills jag blir frisk! :) ÅHHHHH ,vad jag vill shoppa!

it's beutiful for me.







matlådor & sallads bar tills sommarn.



NU ÄR DET BESTÄMMT...
jag och mathilda ska börja med matlådor, säker flera som kommer hänga med påt ;)  så jävla härligt , slippa all jävla äcklig skolmat, och vi hinner aldrig in till stan på lunchen för att käka heller eftersom vi aldrig har ens en timma tror jag? och eftersom vi går på lite mer "lantskola" så tar det ett tag att ta sig till något gott ställe om man inte ska äta flottig pizza förstårs.. men jag ska ju vara nyttig. så nej tack! skolan var allmänt trött och jobbig idag, hade sovit minst en halv timma inatt så hade energi som fan , var trött , gick runt och hade ont i revbenen och magen. allt var allmänt trögt! sen kom jag hem till min varma sköna säng , snacka om allt mellan himmel och jord med mina underbara vänner !

livet upp och ner.


jag blir osäker i mig själv,
när jag inte vet jag vill,
när jag är förrvirrad,
när livet går i flera spår,
jag blir rädd.
jag ska fatta ett beslut.

ska köpa ny mobil snart..


vilken htc mobil ska jag ta i så fall?  den åt höger eller vänster?

jag tipsar.



facial scrub;  mot finnar/pormaskar, fin och fräsh hud. använd den dagligen, och huden blir helt amezing len, jag svär!! :)

peel off mask; den är awsome !! tar bort varenda pormask och fine. ;) köpt på oriflame.

den sista är något jag köpte på hm/åhlens tror jag?:)  den är för fransarna på kvällen/dag eller då du inte har maskara, den stärker och förlänger fransarna.

3 bilder från veckan.


drar till adam.

så blir inga bilder från igår och idag.. segt :(

men nu ska jag dra till adam ,för träffa även albin,elf,moa där vi ska ha film kväll och sådant mys. puss , ska fixa datorn imorgon, så försvinn inte sötnosar ! :*

jag behöver, jag vill, jag ska.

jag går sönder inombords ,
jag vill komma bort ,
jag vill glömma .. säga hejdå till denna stad,
försvinna ur denna håla.
börja om någonstans,
där jag känner mig hemma,
känner mig som i en främande stad,
en plats där jag inte hör hemma,
en plats som jag vill ifrån.

haft en dröm sedan jag var liten,
jag ska ,
jag kan
jag vill,
jag behöver.

VART TOG GRÄSET VÄGEN???


VART TOG GRÄSET VÄGEN???
tjena alla mina älskade läsare!

sitter här och kollar på olika gymnasium, har ju hittat min absoluta favorit i stockholm. som jag verkligen är kär i och vill gå på. skulle kunna göra (nästan) vad som helst för gå där. precis det jag vill gå. men får väl se, då måste jag ju skaffa lägenhet eller något liknaden.. men skulle också vara en bra och lättnad grej att komma bort från denna stad/byhåla.
dålig uppratering
också jag vet, men var i stan igår också köpte nya glasögon och fixa nya naglar. wiee, behövdes verkligen!! sen så köpte jag inte så mycket mera. 

in blondies house.

sitter nu hos lilla moa och fixat oss. blir skola, ganska chill dag ändå data först. sen efter skola hämtar mami mig och vi åker in till stan för att hämta lite saker och fixa lite. men nu måste vi snart gå , så ha det bra! pusspuss!

tandblekning, need it.

känns ganska onödigt är ju fortfarande osäkert om jag får tandställning i år eller ej. så ska vänta tills jag får veta om jag får det i vår, annars kör vi påt !! så jäkla snyggt, med GÖ VITA TÄNDER! min super snygga östgötska där också, hihi! kostar lite cash då, men det är värt det.

wiiie jag är glad.

wiie nu är jag glad, ska hämta ut mina glasögon imorgon ,fixa naglarna , jag är frisk, och pojken är för gullig hihi! ;) fast jag är förvirrad för *****  och en massa andra saker, jag är ledsen och depress men ändå lite glad för skolan börjar imorgon. shit , vilket inlägg om mitt humör. haha! men orkade faktiskt inte skriva idag, liksom när man är sjuk man gör inte så mycket om man fixar inte till sig med smink och kläder så värst mycket i alla fall inte jag om jag ändå bara ska vara hemma i mitt rum ;)  nu ska jag krypa ner i sängen se en film som jag kan somna till , så jag sedan kan somna skapligt och komma upp till skolan imorgon :)  duktig jag är !
+ att jag har fått mitt skrivbord sålt nu. yes! money money !

hihi, söt sådär osminkad.

sööööt bild , haha ofixad och osminkad gulligt !;)
sitter i alla fall här och börjar bli lite frisk, har fixat rummet och så sätt filmer, pratat med folk och sånt i dag. inte mycket ganska utråkad just nu.. men imorgon blir det stan i alla fall och fixa grejer som inte gick att fixa för det har varit "röda dagar" och jag orkar inte gå upp tidigt och vi missade tåg och en massa andra grejer. men blir väl att snacka lite mer med socialt folk och fixa klart rummet.

funderar på att sova ändå.

sätt på film med alex kvällen lång, nu är jag trött.. funderar på att sova. men jag kommer nog inte det pga av en film, men nu börjar jag bli trött och jag har ändå en hel del som behövs göras imorgon. hmm, får bli sängen för mig unga dam!

jag är ganska unik.

gjorde test grej på fb "hur vanligt är ditt efternamn" . haha ganska sådär ,onödigt inlägg men ahja ;)

cato =

ganska unikt ändå, liksom 3 av 100%?  not much för mig  ;)

victoria cato =


ganska så lite det också... :D

det är underbart.


får bli en gammal fjortisbild från moas och min "fjortistimes", haha sweet!

i alla fall hon sov här igår , därför jag inte blogga mera sen. i alla fall, super mys , såg på film och snacka om allt.. hihi !! livet går rätt nu ... idag har jag inte gjort så mycket mer än fixat rummet, har ju fått upp barbordet nu med stolar och spelgel och fina grejer ! super snyggt!! ni får se bilder imorgon, orkar inte ta det nu det krånglar så mycket här på landet. ikväll blir det myskväll med alex , länge sedan, behöves verkligen en kväll med den människan! ;)  sen ska jag sälja lite grejer som byrå,skrivbord ,som också snart kommer upp på bloggen, så om ni är intreserade håll utsikt ! :D

2010 frågor !

ÅRET
Hur har året nolltio varit för dig?
-som en bergodalbana:)
Bättre än förra året? - jo det tycker jag allt !
Någonting du aldrig kommer glömma nolltio? - haha, finns en hel del som jag inte kommer att glömma.
Har du flyttat under år nolltio? - nej
Har du hittat en ny låt som du älskar? -arå, massor!
Isåfall vilken? -kommer inte på någon nu!
Har du druckit alkohol? - jovars..
Har du kysst en främling? - hehe, fler..

SORG&HÄMND
Har någon i din närhet tagit självmord? -
vet inte.
Har någon i din släkt avlidit? mm..
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? jaow ;)
Varit i slagsmål? nää va..

KÄRLEK
Hur har din kärlek varit nolltio? -
up and down ;)
Har du varit kär? - nej, men gillade en speciell person i sommras
Har du sagt jag älskar dig till någon? - ja, massor gånger! 
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - ja, massor !
Har du haft ett hemligt förhållande? - haha, nej.
 
PERSONLIGT.
Har du gjort någonting du ångrar? -
mja, brukar aldrig "ångra". men finns väl en del saker jag kanske skulle gjort på något annat sätt.
Isåfall vad? för privat sötnosar !;)
Har du ljugit för en vän? kanske fast bara om jag varit tvungen
Har du varit ute en hel natt? ja..
Har du blivit tagen av polisen? nepp.
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? yes
Har du sovit i samma säng med ngn i samma kön? yes

SKOLAN&FRITIDEN
Vilken skola går du på?
tokarp skolan
Har någon varit elak mot dig i skolan?- näädå
Hatar du ngn på din skola? haha, om jag gör!!
Har du gjort ngt framsteg? jarå ;)
Haft alla rätt på ett prov? hade varit en bra dröm!

VÄNSKAP.

Har du träffat nya vänner? - jarå :)
Har du förlorat en vän? - yes..
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? - yes !:)
Har du gått bakom ryggen på en vän? - absolute not..
Har du många killkompisar? - ahrå :)

skulle lägga mig tidigt idag..

och klockan är 03.52, aa men verkar ju gå bra!  funderar på lägga mig i sängen och sova nu faktiskt, inte bra det här... börjar ju skolan om 5 dagar, så kanske om några dagar är det dags att inte gå och lägga sig då man går upp? ja , tycker jag verkar som en bra ide!! haha pratar med mig själv typ? ännu vackrare va f*n.  nej, inte svära unga dam. natthumorn kom precis, folket gör mig galen. ahja, nu ska jag nog faktiskt sova tycker jag. puss påer !

gal1 galet igår va babes.

lite ute bilder innan vi drog till stockholm, härligt. fest hos viktor , och andra härliga stockholmare!! love it, vill inte åka hem.. men mja var tvugen so what ever. kommer tillbaks snart min kärlek! ;)  hihi !  men nu sitter jag hemma är sådär lagom sliten, ska väl göra något , vet inte. men tack brudar ni är underbara! och tack allt annat folk, underbara!
skönt att komma ifrån denna sketna byhåla, som må vara mysig. men fucked up. hatar denna stad. som jag vet hälften av dem jag känner också gör? blä, seriöst, vill verkligen flytta, vilket jag ska verkligen när jag blir äldre!

färdig fixad och klar.

nu har jag fixar klart mig, ska bara ta något snabbt och äta sen palla mig ner till station, och möta jenny? tror jag, sen ska vi möta mathilda. och blir väl någon runda på stan och mys och fika. hörs när vi kommer hem puss !


vad som ska göras..
sola solarium.. usch börjar bli blekfis :(
fixa naglarna !
fixa nya glasögon..
köpa lite grejer bla pälskrage, och lite annat smått och gott tror jag. visas när jag kommer hem.

nu ska jag sova ,blir att gå upp tidigt imorgon.

blir att sova nu faktiskt, ska upp tidigt imorgon. blir stan ska även träffa mathilda och jenny där som följer med hem sedan. så blir super trevlig dag på stan helt enkelt ! men vill inte sova är inte trött, jag kan inte sova för jag tänker för mycket, jag är hunrig, jag har så mycket energi så jag skulle kunna springa en mil, jag tänker,tänker och tänker. hmmm... inte bra det här.

jag saknar den jag var förr,
fasten jag älskar den jag är nu.

ny duschad och fräsh.

duscha nyss ,bad & inpackning och annat sånt mys på en tisdag är super. känner mig super fräsh nu, när jag flyttar hemifrån ska jag köpa en stor jaquzi stavning? eller bubbelpool!! det är ju faktiskt nästan ett måste, det är hur chill och skönt som helst ensam, eller att bada med någon älskling/någon du tycker om väldigt mycket eller på fester med folk och kompisar hur härligt och najs som helst ju.

pappa är och hämtar min söta lillasyster, hihi!


pappa åkte precis och hämta min söta lillasyster, saknat henne faktiskt i 2 dagar? haha gulligt är det!! i alla fall blir väl att spendera kvällen med henne film och mys ,prat och sådant. imorgon ska jag in till stan för att fixa nya glasögon (var tvungen att byta bågar..) sen ska jag fixa naglarna och köpa något fint kanske. ska även träffa min brutta vän jenny , som ska med mig hem och sov här. blir god mat också.. (a) hihi ! får ni se imorgon. får se vad som händer imorgon , men jag är trött på att sitta inne fast än jag är sjuk. sen blir det väl att träffa folk och sånt. ska träffa min super saknade barndomsvän felicia sen också.

pusspuss !


jag gillade dig så som du en gång var,
men du förändrades ,
jag börjar tappa tro om ärligheten.


Victoria Cato

  • En 19 årig tjej ifrån Linköping. Som älskar att inspirera och sprida glädje. Spontan, glad och älskar att träffa nya människor. Bor i en walk in closet, haha.

    Här kommer du få läsa om shopping, fest och träning. Det bästa jag vet är att resa. Jag är målinriktad, postiv och ger sällan upp.

    Följ mig även på twitter & instagram @victoriacato heter jag där!

    Kontakt: [email protected]



    Follow on Bloglovin