lost it somewear



SNART MIN ♥♥♥ Så jäkla snygg är den. Den kommer vara värd varenda öre. Åh, snart så. Love, love love.


(Vet att jag är super seg på blogga, men tappat lusten lite, inte lika kul längre. Så kommer slänga in ett inlägg då och då, tills jag tycker de är kul igen förhoppningsvis. Haha. Nemen känns bara segt just nu).

Godmorgon! Framme på praktiken nu, blir sa...

img_1383 (MMS)

Godmorgon! Framme på praktiken nu, blir sallad med tonfisk till lunch mums :) körde på en mörk sotning idag! Men nu ska jag jobba vi hörs senare, pussar

i en vacker dröm var du min

Hej älsklingar! Usch har sådant dåligt samvete att jag inte bloggar längre nästan... antigen så jobbar jag, ute på stan, med *** ;) , eller mina vänner.. dränker mig i plugg, ligger helt död efter allt jobb jobb och jobb med skola och allt annat. Men de går bra nu! Allt är *PERFECTO*, mer pengar skulle väl vara ett plus och ett sommarjobb.. men men livet går bra.
Tänkt slänga in ett inlägg då och då, men känns som de skulle blir så tråkigt nu under praktiekn ändå. Skulle vara såhär ungerfär "hej nu sitter jag på bussen till jobbet,hej nu sitter jag med min fina matlåda här på jobbet, hej nu är jag påväg hem från jobbet, hej nu dränker jag mig i en massa plugg"... Ja ni märker ju. Men ska försöka få upp bloggen lite, stämming, design, mer inlägg... ja ni fattar ;) Haha babblar bara på nu, så bäst att jag slutar och går och lägger mig istället. Men vi hörs imorgon, MASSOR av pussar till er! ♥

grattis världens bästavän

shopping +födelsedag

bilder säger mer än tusen ord, rigth?


Godmorgon! Äter lite frukost och ser på ba...

img_7784 (MMS)

Godmorgon! Äter lite frukost och ser på barnprogram haha Sweet. Ska blogga lite mer sen jag lovar! Pusss

Dagens dresscode, skinnbyxor och ray ban! ...

img_5476 (MMS)

Dagens dresscode, skinnbyxor och ray ban! Kan börja som alla andra, ÄLSKA vädret :D :D så jäkla underbart. Sitter med musik i ören på bussen mot praktiken, jobbar till 5. Sen blir de Bosses eller något med vänner tror jag. Helt underbart :love: pussar på er mina fina, vi hörs mot lunch.

"saknar" är ett ord som passar så bra in överallt



Hej mina fina! Hoppas det är bra med er. Vet att jag är lite dålig på bloggen, men jobbar ju om dagarna nu så hinner inte blogga. Men ska försöka slänga in ett inlägg då och då och även på morgonen om jag hinner så de blir lite roligare här ;) Sen har jag blivit så trött och så också.. men fick lite mer enerig av att träffa Mathilda en liten stund idag (inte träffat henne på 4 DAGAR... det är mycket för oss haha). Saknar alla mina brudar i skolan också, usch alltså.. får ta och ses på helgerna nu eftersom de bor i Norrköping och Katrineholm. Så det har jag bestämt om ni ser det här :*

Byxorna som jag köpte är jag för tillfället för lat för att fota.. så ni får en bild från ginas hemsida istället. Tror de flesta känner igen byxorna ;) - ÄLSKAR dem, så sköna och snygga! Nu ska jag ta och se på PPL och smsa sötisen. Vi hörs senare, pussar! ♥

godmorgon



Godmorgon godingar! Allt bra? Jag är lite små trött men ska snart dra mig mot stationen för åka till praktiken. Matlådan idag blir pastasallad, mums så jädrans gott :D !! Igår köpte jag även ett par byxor på gina, ska visa er ikväll. Tog en springtur i regnet, ska nog springa ikväll också. Beach 2012 vet ni... eller 2030? haha.
Har inte små mycket att säga, men vi hörs under dagen finisar ♥

Sitter på praktiken och äter min lyxiga lu...

img_6988 (MMS)

Sitter på praktiken och äter min lyxiga lunch! Haha, gott var det i alla fall. Matkoma nu.. Ska ut och jobba igen snart. Ska nog även ta en tripp till Gina och köpa byxor ;) men vi hörs mera senare, pussar älskligar!

praktik på kicks

Hej sötisar! Kom hem för en stund sedan, praktiken gick super bra och de som jobbade där var trevliga. Slutade lite tidigare idag så fick gå vid 4. Har gjort iordning en massa i butiken idag, tagit hand om kunder, städade och lite sånt mer jobb imorgon - spännande ;) Gick och kolla lite på ikano innan pappi hämtade upp mig, ska köpa ett par byxor på gina och lite tröjor/linnen från alla möjliga affärer. Vill ha en ny bus och body lotion också.. så ska kolla lite imorgon.

Nu ska jag se lite film och vila lite haha, skulle ut och springa men strom ute typ så tar sängnen istället ;)


/insparation

Hej snyggingar! Sitter på bussen och tagga...

img_5069 (MMS)

Hej snyggingar! Sitter på bussen och taggar praktiken på kicks något galet;) Är lite små nervis..  Men kommer nog gå bra. Glömde mina hörlurar och mat hemma, men jag överlever. Köper lite mat på Willys sen istället. Vi hörs senare, pussar

kan vi inte bara vara nära vara en minut

En bildbom från igår sålänge tills jag vet vad jag ska skriva haha. (kommer mer senare)
Haft en toppen kväll igår och en riktigt bra dag igår! Fan vilka bra vänner jag har och familj ♥

hipp hipp 17

Hej mina partypinglor! Idag är det min dag, hihi. 17 år.. känner att åren börjar bli mer och mer haha. Mer ansvar, mer efarenheter, mer av allt och mitt liv kunde inte ha varit bättre känner jag! Jag har värdens finaste vänner (kolla bara vad min bästa vän Mathilda skrev på sin blogg till mig imorse), jag har värdens bästa familj, jag har allt man behöver helt enkelt! Life is amezing. Happy, happy som vanligt ;) Nu har jag städat och fixat i ordning mitt rum lite så det är fräsht tills inatt då lite kompisar sover här och tills imorgon då jag får lite gäster.

Just nu är min mormor och morfar här och fikar och firar mig lite granna. Jag ska fixa och packa lite nu så att jag är klar och kan åka till stan och fixa ordning allt tills kvällen! :)
PUSSSAR OCH KRAMAR TILL MINA FINA LÄSARE, ALL KÄRLEK TILL ER ♥



Grät när jag läste det här nästan.. så jävla bra vän jag har! Finner inga ord. Du är bäst och så är det bara. Du är som min tvillig haha, vi tycker nästan likadant om ALLT, kan säga samma saker i samma sekund avsluta meningar av varandra utan att tänka på det haha ganska roligt faktiskt! Båda är som största hulliganerna på hockeyn, vi sitter som grabbar, sen när klackskorna och väskorna kommer på är vi stans största bitchar! Haha!
Glad att jag har dig, för du är du, för dig kan jag säga allt till och veta att det stannar där.
Jag är glad att du tycker om bajs som jag, haha poo poo.

Nu har jag vaknat, ska skicka iväg ett sms till dig snart! Och jag tro denna födelsedag kommer bli riktigt grym, för den ska firas med dig och våra BÄSTASTE brudar. Amezzzing hu? Pussar på dig min sambo!

BEZZTA DU POO POO

MY BIRTHDAY

engelska redovisning snart

Hej finisar! Allt bra med er? :) Jag är lite nervörs, ska göra engelska redovisning snart.. ska vara en värd för 4 utbytesstudenter!! (skämt o sido, de finns inte.. men de ska vara för dem haha) Så är lite små nervörs nu, men kommer säkert gå skit bra! Bara en lektion kvar efter denna, då det också är redovisning fast i svenska om en valfri film. Så ska träna träna träna nu! Vill ha bra betyg. Hehe, i become pluggis. Men det är ju bara bra så..
Men vi hörs under dagen, mathilda och jag ska fixa en massa idag, så kul! Och imorgon blir jag 17!!! Yeah, party ;)
Pussssar ♥

 

joel kinnaman



Jag är helt pladask kär. Smälter. Tre år, tre år har denna man gjort mig knäsvag. Vilka ögon, vilken blick, vilket leende, vilka käkar, hår, stubbet, kroppen, klädseln.. allt. Joel kinnaman utan tvekan, lätt, en av de snyggaste killarna. Så om du ser detta ring mig joel? Okej? bra!

sick and home all day

Tjena alla snyggingar! Jag lever, haha. Tänkte blogga igår, men sen vart alla bara sämre så däckade direkt i sängen istället och vaknade med migrän (hade haft de på kvällen, så kände mig små bakis haha). Jag tänkte ju dra mig till skolan idag, men eftersom vi hade kort dag så vart det inget med det. Jag har vilat och bara ätit piller och mat haha :) Har även pluggat, ska fortsätta med det snart och träna lite på redovisningar intresant va? ;)
Ska fixa en snygg outfit till helgen och planera lite till med min finaste friendiz mathilda ♥  (jag fyller ju 17 på lördag och hon fyller ju 10 dagar efter mig, så vi kör ett litet middag/party tillsammans!)

Nu ska jag fortsätta med att se på allt för min syster som jag ska redovisa i svenskan imorgon. Vi hörs, love!


chicy class

för dig ska jag göra det tusen gånger om

Godmorgon! Sitter hemma i min säng och äter lite frukost, är hemma idag mår inte alls bra. Ringde praktiken och de blir av, så ska jobba på Kicks i 3 veckor :) *GLAD* Så ni kan ju ta svängarna förbi om ni ska till ikano någon dag ;) haha. Nu sitter jag och mejlar en massa sommarjobb, måste ha ett. Dels för att ha pengar under sommaren och för att spara pengarna till en resa som jag och mina fina brudar ska åka i väg på troligtvis! Så bara hålla tummarna nu ;)

le åt de som vill se dig krossad för de krossar dem att se dig le

Tja! I skolan idag hade jag bara hantverk så det var chill (var även modell första lektionen för en trea, så de var kul!) :). Efter skolan drog jag mig mot Ikano, kollade där lite på kläder och praktik vilket jag ska tillbaka imorgon. Mötte sedan upp Kristoffer, Moa och fia på stan. Vi åkte till mc för jag var så hunrig, sen till elsas hus för de skulle fixa lite. Vid halv 7 drog Krisstofer och jag oss mot tåget, sedan hem till mig, vi gjorde lite mat, snacka lite, kollade på bilar och så haha. Sen åkte han för en stund sedan, nu sitter jag här och bloggar vilket jag har blivit dålig på men ni får nöja er tills jag får lite lungt och skönt i skolan och överallt igen, och blogg torkan är över ;)
Går ju faktiskt bara 3 dagar till i skolan sedan är jag ledig i 1 månad!! (har praktik i 3 veckor +lov). Känns lite kul, men samtidigt kommer jag sakna skolan.. hehe.
Jaja, nu ska jag sova. Mår inte alls bra, tror jag börjar få feber sen helgen, sen så känns det som denna dag bara gick åt H*+83(&%#"°).

MASSOR AV PUSSAR ♥

military style

5 dagar kvar

Hey babes! Allt bra med er? :) Jag sitter i skolan, håller på med filmanalys... lite halv segt sådär men kämpar på. Hade sovmorgon idag så Mathilda och jag tog det lungt och hann äta god frukost till och med mumma. Idag så flyter hela dagen på med massor av teoritiska lektioner, sen ska jag på stan med min moster. Vi hörs senare, pussar!

OCH en sak till... JAG HAR NAMNSDAG IDAG!! De flaggar till och med ;) ;) haha

Hej sötnosar! Ingen bloggning i helgen, me...

img_9988 (MMS)

Hej sötnosar! Ingen bloggning i helgen, men har haft fullt upp med riktigt fina vänner och gött folk. Nu mår man som förtjänar efter en fartfylld helg, tog en väl behövlig dusch nyss också. Riktigt skönt, lite snabb spa kväll efter BB ;) Mathilda är här i alla fall, hon mötte upp mig på tåget, bakade tills imorgon och såg på tv bara. Båda är helt slut så nu ska vi sova, tänkte bara visa att jag lever haha puss!

tagga tagga kholm

Hej, har knappt varit hemma under dagarna i veckan så har inte hunnit blogga ;) Men nu kör jag ett snabbt inlägg, sitter just nu i skolan, ska börja engelska snart. Taggar något otroligt till kholm, ska åka dit idag och vara där hela helgen så blir inte så mycket uppdate då heller. Men sen kör jag igen!

Igår var Mathilda och jag på ikano i timmar, gick och pröva roliga kläder, dampa lite, kollade praktik (ska tillbaka till ett ställe på tisdag..) wiie! :D Åt pizza på ikea som vanligt och kollade runt lite.


Vilken mysig morgon, var vår värme ute när...

img_3747 (MMS)

Vilken mysig morgon, var vår värme ute när jag gick till tåget och mysig himmel...  Inget grått och tråkigt ;) nu sitter jag och väntar på tåget för ta mig till skolan, har bara hantverk och idrotts teori idag så de är gött! Pussar :love:

överlycklig nu

Är helt överlyckig just nu!! LHC slapp kvala, så grymt. Ni är så jävla bra grabbar. Nu sitter jag och kollar på bb , haha så jävla kul ;) för övrigt så har jag panik på en grej, hoppas de fixar sig. Men ska kolla vidare på bb, vi hörs imorgon godnatt :love:

baby baby

Godmorgon pluttisar! Har gjort i ordning mig och käkat lite frulle, sitter just nu i sängen och väntar på att jag ska kunna gå ner till tåget. Fan vad kallt de är på mitt rum alltså.. fast de är endå varmt och skönt, haha jaja. Ska palla mig ner till tåget snart tänkte bara göra ett litet inlägg först ;) Idag så har jag ju bara hantverk hela dagen, så livet är bra. Nemen nu ska jag fixa det sista så jag kan gå ner till tåget, vi hörs senare puss!

work work work

Hej sötnosar! Sitter och jobbar för fullt i skolan, hehe tog en liten paus och bloggade lite bara ;) Efter skolan ska jag kolla lite jobb tänkte jag, måste ha lite cash och jobb är ju alltid lite kul. Förövrigt taggar jag loss till helgen, birdesen och jag har lite planer himla nice alltså! :) Men nu måste jag faktiskt jobba, vi hörs senare love ♥

Sitter och målar naglarna, nu blir det att...

img_6546 (MMS)

Sitter och målar naglarna, nu blir det att se på Top modell Sverige och äta lite choklad mums! Ska ta ett bad efter detta tror jag också, riktig mys söndag. Puss :love:

sallad och tv

Tjena alla fina. Söndags fix och ångest som de flesta? ;) Jag sitter och chillar med en sallad och lite mjölk framför tv:n, idag har jag inte gjort så mycket. Vaknade ganska tidigt åt lite frulle och tog mig en promenad i det fina vädret, riktigt mytsigt! :) Sen har jag inte gjort ett skit rent ut sagt, tänkte städa lite i mitt rum nu sedan ha lite spa kväll medans jag ska se lite på tv och äta lite gott, perfekt söndag endå ju. Men vi hörs mot kvällen har inte så mycket att skriva, puss!

Skit dålig bild men pallar inte nu.. Sitte...

img_6922 (MMS)

Skit dålig bild men pallar inte nu.. Sitter och taggar  hockey med birdsen! Nuuuuu kör vi ! Ikväll tar vi det grabbar!

Hej, sitter hos fläshan har lite Myspys fr...

img_8563 (MMS)

Hej, sitter hos fläshan har lite Myspys framför tv:n, kommer hem senare vi hörs buddies :love:

nu ska jag äta lite mellis

Hej alla fina! Bra med er? :D Jag mår toppen som alltid haha, ska ta och käka lite mellis och se lite film i sängen (så trött just nu...). Kom hem för ett tag sen snacka lite med alex. Skolan hände i så mycket idag, jobbade på som vanligt och de där. Lunch blev thai som vanligt, jag, Ninni och Mathilda ville inte ha skollunchen så blev det istället mums!! :) Tog ett av mina favoritpar klackskor som ni ser på bilen under, åh vad glad jag är att de är lite vår ute.. knappast vinter i alla fall! Vår, lite små kyligt ibland annars är de underbart. Jaja, jag ska käka pussar ♥


godmorgon





Godmorgon sötisar! Jag har snart fixat klart mig, ska bara klä på mig.. ingen anning vad jag ska ha på mig! Vill ha klackskor, men känns ändå att de är lite tidigt för det. Men vet inte riktigt.. haha. Ska i alla fall ha min röda väska med blomman vet ni ? ;) Den gör ju liksom en hel outfit!! Har sam nu på morgoen, känns lite små jobbigt... funderar på ta med min take away coffe mugg idag? Hmm... vi får se, bloggar mer när jag är i skolan. Pussar! ♥

I'm all in, are you?

belgiska våfflor



Hej på er sötnosar! Har precis ätit belgiska våfflor till brunch, mums. Så duktig mamma jag har! :) Nu är jag mätt och belåten och riktigt trött, ska sätta på en film och bara ta det lungt. Sen blir det att plugga lite också,
vad ska ni göra denna fina vårdag? :)

17 den 17de om 17 dagar, pp-arty!


Victoria Cato

  • En 19 årig tjej ifrån Linköping. Som älskar att inspirera och sprida glädje. Spontan, glad och älskar att träffa nya människor. Bor i en walk in closet, haha.

    Här kommer du få läsa om shopping, fest och träning. Det bästa jag vet är att resa. Jag är målinriktad, postiv och ger sällan upp.

    Följ mig även på twitter & instagram @victoriacato heter jag där!

    Kontakt: [email protected]



    Follow on Bloglovin