Usch dag. Orkar inte säga så mycket mer, t...

img_2654 (MMS)

Usch dag. Orkar inte säga så mycket mer, tänkte bara säga att jag lever (nästan i alla fall) ska dränka all skit med lite choklad, rabarberstång och ben&jerrys till! +film såklart. Kan inte blir bättre en sådan här dag. Pussar på er mina fina!

fyllegolf

Hejsan svejsan! Bra med er? Med mig är det UNDERBART. Därför jag inte bloggar, sorry. Men snart är plugg och skola slut och har lite mera tid att skriva om min shopping och rakartygg haha.

Igår och idag var jag hemma, förskyld och migrän.. och allt ni vet. Mådde bättre mot kvällen och eftersom de var avslutning på ku så gick jag dit. Vi skulle bli "kidnappade" till hemlig plats. Spännande! Så först hade vi picnik sedan minigolf haha med barnklubbor som nådde till knäna och var lite färgglada ;) Jätte trevlig kväll i alla fall, kollade lite BB förut också. Nu ska jag sova, ska upp tidigt imorgon för simma med klassen i idrotten. Pepp, nja inte så värst men vi kör ändå. Puss, ska försöka blogga mer!

sitter på altanen



Hej på er! Allt bra? Vet att jag är urdålig på blogga, men har så mycket med skolan sen så börjar de ju dra sig mot sommaren så man är ju ute mer och mer, fester hit och dit, grillningar.. ja ni fattar ju själva ;) Fullt upp helt enkelt. Men kör på lite då och då nu istället. Just nu sitter jag i alla fall på altanen och pluggar med musik i öronen. Vädret kan man ju inte klaga på heller.. funderar på sola men vet inte rikitgt. Jaja nu ska jag plugga, vi hörs senare. Pusspuss.

party all nigth.. and the day to

SÄLJER MIN SKINNJACKA



Säljer min jacka från zoul pågrund av att jag aldrig använder den. Endast använd 2 gånger, så den är som ny!
Hör av er här, min facebook eller mejla mig på [email protected] om ni vill buda på den !

ikväll tar vi ryssland, sverige !



Halloj där! Nu sitter jag bänkad framför hockeyn, vad annars en fredag som denna? Sverige - Ryssland, det får man inte missa ju! Idag har jag hunnit med att städa och plugga i alla fall, intressant liv måste jag säga. Åkte även till ica med pappsen min, handlade lite gott inför kvällen. Så tillbringar kvällen med min pappa, sen ska jag gå lägga mig efter hockeyn för gå upp vid 6 imorgon bitti.. kul. Nej men ska ju gå modell så blir ju förhoppningsvis värt det! ;)
Nu ska jag se hockey om 5, så puss på er !

ska gå modell imorgon

Hej! Allt bra med er?:) Med mig känns det bra, lite små nervörs.. ska gå modell imorgon i hageby centrum! Men känns riktigt kul samtidigt också. Men det får ni veta mer om imorgon;)

Kom hem för en stund sen i alla fall har byt om, ska nog åka ner till stan för att sola lite tills imorgon så jag får bruna ben ;) hehe. Hade muntliga nationella idag i engelska idag, gick helt okej! Dagen har rullat på bra och nu när jag är hemma tänkte jag få bort lite gammla rester.. tråkigt. Men måste göras det också. Jaja, vi hörs ikväll nu ska jag äta melis.

Hejhej jag är super söt! Neva, men hej på ...

img_9074 (MMS)

Hejhej jag är super söt! Neva, men hej på er. Allt känns bara sådär ni vet.. Man vill bara sova och inte göra något. Speciellt inte gå upp för skolan typ 5 imorgon, okej ska inte överdriva men måste ta minst 7 tåget. Men kanske blir att åka i one picen... ? Sånt som märks, har ju bara en hantverks lektion +idrott, ganska skön men ändå ovärd dag. Jaja sitter och kolla hockeyn, ta det här nu Sverige! Love. Pussar

utan dina andetag

kollar hockeyn? självfallet

Tjena babes. Sitter just nu och kollar hockeyn, självfallet! Vad annars liksom? ;) Sverige-Danmark ju, tror faktiskt på Svergie. Vart 2-0 nyss, för de som bryr sig haha. Nemen sverige är ju så jävla bra! Och Danmark är ju inte så bra hockeylag (mer handboll,fotboll). Ja hej sportnörd! Haha.

Skolan idag.. usch fyfan. Hade ju svenska nationella muntliga idag.. var lite små panikslagen. Men de gick bra som vanligt! Förövrigt rullade alla andra lektioner på. Efter skolan åkte jag till stan och köpte byxor. Ska lägga upp shoppingen från förra veckan, ullared och idag. Bara så lat och trött hehe ;)
Men nu ska jag se hockeyn, pussar!


bild från skolan idag

Säger godnatt! Shoppingen kommer upp imorg...

img_4252 (MMS)

Säger godnatt! Shoppingen kommer upp imorgon. Åh jag har sådan ångest för svenskan imorgon, har muntliga nationella.. Ångest like hell *%€@?&¥$*• typ så... Tänkte försöka sova, så jag orkar imorgon. Fyfan. Sov gott mina mina läsare, puss

I bilen påväg hem från Ullared. Shoppade e...

img_0829 (MMS)

I bilen påväg hem från Ullared. Shoppade en hel del för att vara i Ullared (för min del då..) ;) haha! Mathilda och jag sitter och njuter av sista heldagen i bilen med sol och lite gott och coola såklart! Vi hörs senare mot kvällen förhoppningsvis älsklingar, pussar

hockey vm



Hej på er festprissor ! Ingen som kollar hockeyn antar jag? Fest antar jag? ;) Jag sitter i alla fall och kollar hockeyn (såklart!) Imorgon drar jag till ullared med min familja +mathilda! Tummen upp på den. Veckan har varit jävligt bra, lite jobbig för en del saker, men jag klagar sällan. Jaja nu börjar hockeyn igen, så ska se den nu. Pussar på er älsklingar !


godmorgon



Drar mig mot skolan nu vi hörs!



Victoria Cato

  • En 19 årig tjej ifrån Linköping. Som älskar att inspirera och sprida glädje. Spontan, glad och älskar att träffa nya människor. Bor i en walk in closet, haha.

    Här kommer du få läsa om shopping, fest och träning. Det bästa jag vet är att resa. Jag är målinriktad, postiv och ger sällan upp.

    Följ mig även på twitter & instagram @victoriacato heter jag där!

    Kontakt: [email protected]



    Follow on Bloglovin