Tisdag 27 maj


Ligger nedkrupen i sängen, ser lite film och fryser sönder (så himla kallt!!). Ska sova snart imorgon är det näst sista dagen på praktiken. Världens bästa praktik plats, verkligen. Aldrig varit så nöjd.

Onsdag 21 maj


Hejhej! Idag var jag uppe med tuppen gör åka till skolan och göra praktiskt sminkprov på Fanny. Gick bra, så är nöjd (då jag planerade i sista sekund innan jag skulle göra det haha). 

Sedan gick vi till Ica köpte gott bröd, vindruvor och jordgubbar. Tog tåget hem till mig, gjorde iordning massa gott. Åt, plugga, åt och solade massor. Snackade och planerade sommaren för hos BB (black bitches) haha töntar vi är med vårt "gäng namn". 
Riktigt bra dag. Pussar. 


P.s fick världens finaste brev och halsband av Fanny på posten idag. Ååhh så fina vänner jag har. Blir så rörd. 

Tisdag 20 maj


Mysigaste "hemma outfiten". 

Helgen i bilderI fredags hade jag praktik som vanligt, super kul! Efter praktiken tog jag tåget hem direkt. Började att fixa med mat, tårta och snacks här hemma. För jag och tjejerna skulle fira Fanny som fyllde 19 år!! Vi drog till krogen vid 23.30 någon gång. Vart en riktig bra kväll. En av de bättre på länge. 

Lördagen, var väl inte så farligt bakis. Tur det firade mormor som fyllde år. Mot kvällen drog jag mig till Katrineholm och spenderade resten av helgen där. Lördags kvällen bjöds på härliga människor, skratt och alkhol.

PUSS 

Glömt att svara på en kommentarHej! Över klänningen, ja man får väl ha de man känner för. Jag personligen tänker stå och frysa i fall de blir kallt haha! :) Men kvaj, skinnjacka, jeansjacka.. Beror helt klart på vad man har för stil. Klart man kan ha smycken, men så att säga "less is more". Höga converse tycker jag känns lite tråkigt, hitta ett par söta ballerina istället ;)

En bok och lite ljus


Ligger i sängen försöker slappna av och varva ner. Ska upp tidigt imorgon och har sådan problem med att sova.. (Vilket jag gissar på att jag inte är ensam om). Somnar sällan innan klockan 00.00 om inte mer. Så nu ska jag ta och läsa en bok, tänt lite ljus också *mys. 

Kramar New in

 
Kärlek till skor. Dessa vackra kommer få pryda mina fötter många vackra varma dagar. 
 
 


Victoria Cato

  • En 19 årig tjej ifrån Linköping. Som älskar att inspirera och sprida glädje. Spontan, glad och älskar att träffa nya människor. Bor i en walk in closet, haha.

    Här kommer du få läsa om shopping, fest och träning. Det bästa jag vet är att resa. Jag är målinriktad, postiv och ger sällan upp.

    Följ mig även på twitter & instagram @victoriacato heter jag där!

    Kontakt: victoriaacato@outlook.com    Follow on Bloglovin