vill känna det


drömmar fylls med mod,
mod fylls med verklighet,
verklighet fylls av drömmar,
i mina drömmar fanns du,
tills jag upptäckte att allt jag ville ha var närheten.


jag vill bara va kär,
känna hur det känns,
fjärliar i magen,
att det bara är han och jag
att jag verkligen älskar någon
att det skulle va han och jag mot allt, föralltid..
vill känna det,
inte bara närhet och lek.

mys and mys




bjuder på lite trötta och flummiga bilder .. hihih
ska snart slagga tror jag eller i alla fall gå in i min kära systers rum och se på tv och prat och mys. älskar min lilla korvkioskmongo syster :) hehe

hihi såååå gla'




bjuder på värdens seriösaste bilder också , som togs med min cam som jag köpte idag, riktigt bra faktiskt + lampa på den och mic, nöjd ! sen så köpte jag en linne/tunika från lindex ljusrosa, och 2naglack blått och ett neon rosa , så nu har jag målat mina naglar på tår och händer , fin fint ! :* sen köpte jag en rosa bh från lindex också, sen vart det inte så mycket mer, sjukhuset också. men nu ska jag forsätta packa ner grejer i mitt rum, snart rivs ju väggen ;) hehe , ha det bra sötnosar. ska försöka vara mer aktiv på bloggen, pusspåer ciao!

it's over biatch, so over..

it's over biatch


tja bloggen, skulle sätt en film på 4;an flyga drake men den va typ as dålig så satt mig här precis. sen snacka med emil i tele ett tag, men smartheadet hade gjort något med sin mobil så man typ inte hörde något haha duktigt !;)  nu sitter jag i alla fall och snackar med mongot och chillar till musik är ftt död ;O aaaahja vet inte vad jag ska skriva så puss påer, fixar designen snart.. :*

ciao biaaaaatches

det går så fking bra, älska



så fking bra. älskar det här, mår bäst idag, nu, imorgon.
för du finns där..

pepp, pepp, pepp

waaakie , waaakie, pepp nu då folket !  haha, älska låten (old , but whateveaaah) nu ska jag packa ner mina grejer i  rummet för att vi ska bygga om, det äe nice (y)

<3


my heart bringer over, iam in love i think. i need you, im sorry. you are the one and only in the world, like can make me smaile when i wanna cry. i cry sometimes, cause i know.. know that you can have someone else that me.

darling


falling over again.. jag är osäker nu, jag vet inte vad.
bilden är en av mina favoriter från bbg, tycker den fin faktiskt (y)

home sweet home
























hemma från bbg nu då! har varit sjukt trevligt och skit kul med allt folk där. synd bara att det regna, men det vart ju kul ändå. bjuder på bilderna, inte så seriösa och ganska ofixade som sagt men det bjuder jag på ;) idag ska jag bara ta det lungt as trött gick upp kl 10 och kom hem vid 3 någon gång igår så ganska trött nu om man säger så.. men veckan är fullbokad träffa massa saknat folk och så de äe nice!
sandra ville inte vara med på bilder typ, så därför jag inte har några på henne typ.. och nej har inte löshår..

keep reading sötnosar, sprid!
love yah guys , ciao !

östgötska..


HHAAHAHAH, FAAEEN VILKEN ÖSTGÖTE :d

i bbg








i bbg nu då, riktigt nice igår ikväll ! vart chill i byn och filmer i mysan med massa trevligt folk. nu håller vi på att fixa oss, sen ska vi dra ner till stranden och skjuta luftgevär och grejer (någon tävling typ..) blir skit nice ju. ikväll chillar vi byn igen, vi får se vad som händer. bloggar mera senare, glömde usb grejen hemma så bilder kommer på söndag eller kanske måndag , får se när vi kommer hem.

ha det bäst sötnosar,
love yah guys !

mammas gata

köper cam och design..


köper denna cam typ i veckan tror jag, eller blir någon annan får se. så snart kommer videoinlägg och lite roligare bilder, så håll ut ;)  + att design kommer snart, so keep reading cutes.

packing ...



sååå seriösa bilder..
nu ska jag packa ner mjukis, tjocktröjer, linnen, trosor,bh;ar och smink och gud vet vad.. åker med sandra till borensberg imorgon i alla fall fett med nice blire biatches. kanske kommer blogga lite under helgen, kommer hem på söndag. blir förhoppningsvis lite bilder då också sötnosar ;) nu ska jag i alla fall försöka få i allt i en smidig väska ,för vill till stan imorgon också -.- hmm... kan nog inte det med all packning kommer se fail ut ju. ahja får dra till stan när jag kommer hem , är ett måste. har inga kläder typ, sen måste jag har nytt smink också ju. ni får ha det så bra,

love yah guys , ciao !

oh baby im in love.


ohh baby im in love. i think i love yah. my first love, my only love.
love, love, love. you make me smaile, you are the one of the closest friends.. i love you my boy.

vart i åtvi..



den söta igelkotten som dem rädda, när dens mamma vart påkörd, hur söt somhelst !

määäälia



haha fina glasögon ha? det är inte mina ögon utan ett par glasögon..

inte bloggat sen i tisdags ,åkte till åtvi i onsdags så vart aldrig något bloggande då i alla fall. ska ladda upp några bilder ,vart inte så många men i alla fall super trevligt var de i alla fall. och nu ska jag packa för imorgon följer jag med sandra till borensberg och stannar där tills på söndag, trevelans ! (y)

+ att fick mitt löne kuver idag, 1019:- vart lönen för 1½ arbetsdag, riktigt nice.. så nu ligger det och mera pengar på mitt konto för vänta på att hämtas.. (y)

Enrique Iglesias värdens hetaste?

enrique iglesias är typ värdens hetaste och snyggaste or what? asso seriöst sen jag var 10 eller något har jag bara liksom åååhh på han liksom.. såå jävla fin jag svär asso! sjunger så j*vla bra (och hett också..) sen hans ögon man bara åh, skulle inte tacka nej till att va hans flickvän direkt ?;)

damn shit..


hej vakna för en stund sen, ska äta frukost. orkar inte blogga mer idag.. j***vla skit!
ahjaa, bloggar mera senare.

pussciaao

en till sko..

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Josh Profound - Star

såååå gulligt att jag dör ..

så jävla svårt..

why? why? fuck. folk säger att åren läker alla sår? mina sår har väntat i över 5 år utan läks, det har blivit ett stort hål. ett tomrum , som aldrig kommer kunna fyllas whit out you. mina händer skakar, min tårar rinner, allt blir suddigt och jag ramlar. jag vill stanna här, men jag orkar inte så mycket mer. alla år har tagit kål på mig, jag är i tussen bitar.

det är omöjligt att komma tillbaka


tja bloggen , vakna för någon timma sen. skönt att sova ut nu i alla fall , sen smsa emil att han skulle komma till linköping imorgon , så kanske blir att träffa han. sen på onsdag och torsdag blir de att träffa saknade ämälia rygga , haha saknar min rygga :'( blir as nice i alla fall, hon kommer hit, så hittar vi väl på något nice !;) sen resten av veckan får vi se vad som händer, dra nog till stället utanför vadstena skäninge. ha en bra sommar sötnosar.

fick lära mig en gång att smärta va vackert..?


fick lära mig en gång att smärta va vackert..? men hur kan det vara vackert när det skaddar både sig själv inne och ute , på själ och kropp. människor omkring oss. jag vill tillbaka, slippa tänka och bry mig om allt..


i whant back happiness.

OMG , jag gråter..

OMG, JAG GRÅTER FAN. KILLARNA ÄR FAN KUNGAR.. OMG SÄGER JAG BARA.. *TÅRAR* SÅ JÄÄÄVLA VACKERT..

rubliker är onödiga.


får bli bild på mig och mitt saknade mongo my :*
såg nyss på filmen som gick på 3;an kom inte ihåg vad den hete, men den var sådär.. lite seg liksom och halv tråkig. ahjah nu sitter jag och snackar med gulligt folk på msn, ska försöka skaffa någon design snart också men ni får stå ut så länge sötnosar !

love yah guys, kisseS <3

blivit lite brun i alla fall..


bild från förra veckan, fått lite färg i alla fall ! haha armen är inte såå vit i verkligheten, haha ser lite kul ut på bilden;) men ska ut och steeckha i veckan , när solen kommer fram igen. och den som har sol , sola gärna lite åt mig med... heehe (a)

spa dag


härligt , minst en gång i veckan. en dag för sig själv, och ha härlig spa dag hemma! finns inget bättre nästan .. har i alla fall tagit ett varmt skönt bad, fixat fötterna och målat tånaglarna. haft på ansikts mask nu, så ska ta bort den snart. sen hade jag hårinpackning i håret i duschen, så nu är det mjukt och lent, härligt säger jag bara! nu ska jag bara ta bort de gammla naglacket och göra franskmanikyr?  hmm eller någon härlig färg? rosa, röd, blått, gult? hmm får se vad det blir. ahja ikväll blir det mys med mor min, skönt också ibland ju !:*
nu ska jag fixa naglarna , puss på er !

chhilll dag


tjja, dagen har jag bara chillat va med syster och hennes kompis ett tag också såg på farsan. sen så låg jag och degga i soffan och såg på tv;n. har städat mitt rum nyss, ska bara damnsuga.. usch (n) nu ska jag duscha, sen ska jag fixa mig. ha det bäst. ska försöka fixa designen snart, eller headern i alla fall :)

love and hugs
ciaao

so rigth.

låten är så rätt, orden är sanna, låten är så bra. love it :*

kolla tjejens blogg också http://avjosefine.blogg.se/

kan inte sova.

kan inte sova tankarna håller mig vaken..  du håller vaken, jag minns igår som det var nu. du sa att du älskade mig och jag dog ut, jag vill ha dig här och nu. jag saknar när jag var liten, inga problem, allt var bra. man var lycklig varje dag, lärde sig grejer, inga dumma rykten, allt var så enkelt.. när man var liten. jag vill aldrig bli stor..

nu ska cato sova.

nu ska cato sova, bloggar mer imorgon eller idag om man ska va korrekt. ahjah sov gott sötnosar, ha det bäst !
love yah guys ! kiss and stay swtis :*

värdens skönaste låt.

dåligt ljud, men låten finns på spotify också :*

 

åska och regn, ge mig sol och 40 grader igen.


nu har det åskat och regnat nästan varje dag i 3 dagar eller något? ;o  usssch säger jag bara, ge mig solen och 40 grader igen. visst ibland det var sjukt varmt , men bättre än det här äckliga vädret säger jag !

cato saknar sin salas.


saknar min salas :( blir och träffa henne plus massor av saknade och sköna brudar den 29dje. längtar! :*

dem 3 orden



" jag älskar dig "

dem 3 orden har ekat i mitt huvud i ca en timme nu dem 3 orden fick mig att le dem 3 orden fick mig att tänka efter dem 3 orden fick mig att inse dem 3 orden gjorde min dag !
det finns personer som kommer från ingenstans, och helt oväntat bara dyker upp i ens liv du är en sådan person. någon man fäster sig vid som en magnet man dras till dig som du varit dragningskraften och jag vet inte riktigt vad de var som gjorde att de blev som de blev men jag är sjukt glad att det blev det.
du har fått mig att skratta, du har fått mig att gråta. du har fått mig till den gladaste människan på jorden du har varit med om när ja varit depp du har varit med om att höra mig bli utskälld
jag har sett dig rädd jag har sett dig sjukt ledsen jag har sett dig lycklig jag har sett dig förstörd jag har sett dig på botten
men jag lovar dig att vad som än händer kommer du aldrig bli av med mig jag kommer stå på dina sida till graven. det finns folk som sviker i dem svåra stunderna men sådan är inte jag, jag kommer stå där bredvid med dig och hålla din hand när de är som värst jag kommer samla dina tårar på min axel jag kommer stötta dig när du behöver hjälp jag kommer att skratta med dig när de är som bäst. för utan några dåliga stunder hade dem perfekta stunderna varit en vardag. och då hade vi inte värderat dem till något spec.
och det är dem där dåliga stunderna jag vill uppleva med dig, bara för att sedan få uppleva dem där perfekta !
Vad som än händer kommer jag finnas där GLÖM ALDRIG DET !
och du ska veta att det fäldes några tårar av glädje och en massa leenden undertiden jag skrev, DU ÄR UNDERBAR !

Jag svär, aldrig känt så för någon. aldrig vart så glad , aldrig gråtit så mycket, aldrig varit så arg på någon person, aldrig vart så besviken, aldrig skratta så mycket, aldrig, aldrig har jag varit så lycklig som med stunderna med dig.

min favorit låt just nu.

börjar blogga här nu.


börjar om från början och så ville jag ju ha mitt vackra namn victoria cato såklart! ;) haha. men ska jobba på designen nu också, pinkpink so moi .. ;) ni får ha de bäst så ska jag forsätta blogga nu sweethearts.

love and hugs.



Victoria Cato

  • En 19 årig tjej ifrån Linköping. Som älskar att inspirera och sprida glädje. Spontan, glad och älskar att träffa nya människor. Bor i en walk in closet, haha.

    Här kommer du få läsa om shopping, fest och träning. Det bästa jag vet är att resa. Jag är målinriktad, postiv och ger sällan upp.

    Följ mig även på twitter & instagram @victoriacato heter jag där!

    Kontakt: [email protected]



    Follow on Bloglovin