abow mitt hjärta har stoppats.

mysigt fika och solning.


duktig som jag alltid är.. så råka jag spilla ut kaffet! hahahha

efter skolan vart det en mysig fika med min vän mathilda sen kom lilla emmsen också ,snackade om massa trevligt och skoj! efter ett tag kom även carl och mike dit, sen gick vi ut , mathilda stack hem och vi gick en bit och sen skulle vi sola och dem skulle till ****** (kom inte ihåg vad det hette, haha!!)  ;)
solade på meddo med emma i alla fall, vart sjukt mycket brunare :D eftersom det var länge sen jag solade. men inte så mycket brun, men ska sola sen igen snart. sen drog vi till rese, gick hem , pratade om grejer. sen åkte hon hem. jag har fixat gymnasie lappen och skrivit på den.
nu ska jag göra en annan massa överflödig och tråkiga ,härliga, underbara läxor? usch!! :( FÅR MIG ATT SPY!

innan jag börjar med mina kära läxor ska jag i alla fall ringa jonte tror jag, saknar honom! buhu! :(
fler bilder kommer senare om jag hinner, puss! :love:

såhär vart det i alla fall.



jag vet att jag e underbar gullet.



gullig bild från då min rosa lilla vän fortfarande funka, men nu har jag en ny rosa vän min kära iphone ju.. som snart ska få ett fint **** ******* skal! wiiie :)

idag så har jag inte gjort ett skit? jag har varit så trött och orkade verkligen inte plugga mer , så har bara snackat med gött folk i tele och tittat på lite filmer. underbart! inte hunrig eller något heller, så har inga bilder alls faktsikt:(
men käka lite sallad med fetaost nyss, mums! love it! :D :love:

igår var jag på 90års fest , grattis till gammel morfar! :) riktigt trevligt med nästan hela släkten var där , vi åt god mat på resturang och sjöng. sen åkte vi hem till min farmor och farfar och prata och hade det trevligt. åt massa gott fika, inte för jag var särkilld hunrig på det men men , var ju tvungen vara trevlig och äta lite ;)

men idag så har jag i alla fall gjort en viktig sak kom jag på ! jag har bestämmt mig för gymmniseskol valen :D blev ganska nöjd, lite osäker, lite nervörs. men tja det kör vi på! ;)

säger bara sommar!




den sista bilden är ju över charmig, ohja!
FAN VAD JAG VILL HA SOMMAR NU!!!!
VILL VA BRUN!
SLIPPA ALLT J*VLA PLUGG OCH LEVA LIVET FULLT UT !!
FESTA OCH TRÄFFA NYTT FOLK!
FESTIVALER!
NAKENBAD I ****** MED ALLT FOLK!
ALLA RESOR!
ALLT FKING UNDERBART!!

ÅHHH FAN VAD JAG ÄR TRÖT PÅ SVERIGE VÄDER... DEPRESS PÅ DET HÄR NU. SNÖSNÖSNÖ, VITVITVIT, INGET  GRÖNT GRÄS??? :(

festsugna nu yao.


PUSS VI HÖRS MINA RARINGAR!!

panik ångest.

ååhh vet inte vad jag ska välja!!!! :( har PANIK! eller ännu värre... tänk om jag inte kommer in på något av dem???!:O
gymnasievalet ska ju vara inne 1 mars.. hmm!
vad ska alla andra gå /går på ?:)

jag har fått massor av läsare från ...

varit seg på att blogga sista tiden , jag vet. förlåt, men jag är en upptagen kvinna. jag har mycket i skolan och jag har bestämmt mig för att jag ska försöka sköta mig där...
men här bjuder jag på lite kommentarer.. fått massa engelska läsare senaste tiden? :O  wow ! det gillar vi! :D

tjaaa lalalalalalla , al la la.

nu ska jag ta ett långt bad och annat mys. ansiktsmask, peeling, och fixa naglarna. en riktigt mysig och "spa" dag torsdag ska jag ha idag. bara vara hemma , bara ta det lungt.. för en gångs skull! -problemet är att jag alltid har sååå sjukt mycket energi:(
IMORGON BLIR DET EN RIKTIGT FIN DAG MED MYCKET SHOPPING HOPPAS JAG ,MED MINA KÄRA VÄNNER! :love:

im relly going out with him.

c'è una mi manca,
era estate,
Faceva caldo,
era in un altro paese, lontano da qui.
ora siete nel paese vicino, lontano dal nuovo.
Mi manca il tuo quartiere dal periodo estivo.
Ho bisogno di calore.


jag saknar din närhet ,från sommarn då. månader har gått, jag vet. på andra sidan landet, har jag min kärlek till dig. jag behöver din värme, från alla nätter vi dela. summer flirt, summer love, summer sex. i miss.

mys och bus.

hade super trevligt igår med min kära vän moa moss och felicia var även här ett tag. vi hade super kul, busade och snackade med massa trevligt och mysigt folk! ;) hihi!
ingen bli nykter hustler säger jag bara!! körde lite spel så man skulle skriva roliga sms, ringa lite speciella samtal.. haha ! nu sitter jag i min säng och moa har åkt hem , jag ska göra uppsatster...åhhh! jobbigt :( snackar med jonte också ,  så läxorna får väl bli lite senare ! aja, hör av mig senare kanske då :) pusspuss!

bilder från m's och mitt sommarlov !!

mathilda och jag hade "sommarlov" i måndags ju ;)  här kommer alla vackra bilder...

NY DESIGN!!!

ska dock ändra den lite smått, men skulle göra en snabb och en helt okej design. så fick bli denna, nu är jag ny duschad, packat klart det mesta. ganska pepp tills imorgon, bara orolig i fall jag skulle vara klumpig och ha otur och bryta något så att jag inte kan åka till idre!! :(
nejnej, det ska inte hända! men nu ska jag i alla fall snart sova så att jag orkar upp imorgon, puss!

allting är inte alltid så vackert mina läsare.

inte bloggat, men tjja haft lite för mig så inte haft tiden till sånt;) konstigt nog har jag glömt bort vad jag har gjort, vad det är för dag och grejer. men hade det super trevligt och mysigt med min kära vän Mathilda igår. kommer bilder senare !:) idag så har jag inte haft så mycket för mig, mathilda och jag vakna ganska så tidigt så käka vi sen så såg vi på massa film, eva och adam! haha söta vi är!  sen så har jag packat och grejer tills imorgon , åker ju till säfsen , åh härligt! ska bara vara där över dagen dock, men åker dit med massa trevliga brudar och pojkar! så få hoppas att jag inte bryter några ben eller så också ;) haha ! men ni får ha en trevlig kväll, ska fixa det sista och ta mig en dusch, sen ska jag krypa ner i sängen och sova så jag orkar upp 5 imorgon .. fyfan!

4 underbar bilder.

nu sitter jag i alla fall hos moa har fixat oss lite smått och så. ska ju ha disco för dem små och gulliga barnen idag! ;) sen hände det ju en grej som var på skämt som några sa.. så ja lite pinsamt och så! men jaja , kan ju bli kul hörde ju att denna person i frågan var ganska så snygg.. så det gör ju inget ;) hihi! sjukt pepp i alla fall, ganska chill skol dag, håller på med min champange färgde kläning :D super snygg! sen ska den ha spets i svart senare när jag har kommit lite längre.. aja, visar bilder imorgon eller så för mitt rum är upptaget av en kompis till hos som ska sova där idag tills imorgon tror jag? trevligt! :) nu ska jag i alla fall blogga på min andra blogg, som tills ett tag blir hemligt... ! jätte kul igår i alla fall träffade folket som skulle med till idre, som synd var inte laki luuu där haha kan inte stava, men gulliga måns och min ämälia var där i alla fall ! nu ska jag dra, ha en trevlig kväll alla söta, själv ska jag spendera den med dans och leker och annat sött med små barn !;)
puss!

härliga bilder från dagen.

sööta!


just nu, just idag.

försov mig lite idag, men när jag kom till skolan skulle vi välja gymmnasie... har fortfarande panik ska vara inne 1 mars!!! jag vet inte vilken ordning eller vad jag ska gå, har så många val :( har 4-6? vet inte vad jag ska ta, några i linköping, några i norrköping, och mjölby. PANIK! efter skolan drog jag och mathilda och handla lite gott och tjockt och skåla för det sista av det för nu ska jag vara duktig ! ;) hade i alla fall jätte kul och trevligt, skickade även några roliga sms... haha :D
skapde också nyss en gilla länk.. "FAN VAD DU ÄR KATIG" -JAG VET, JAG HETER JU CATO. jag som är ego eller? ;) haha !
sitter just nu och snackar lite med jonte, haha bäst är du! nu ska jag bara fixa lite tills imorgon, sen blir det nog sängen för mig..
så sött, så charmigt.. eller hur !

snackar med en gammal klasskamrat.

sitter nu och belönar mig med fb och bloggen, sitter och snackar med en gammal klasskamrat som heter anton som flyttade i 3:an till grekland. fyfan vilka minnen från dem åren alltså!! :'(  saknar vikngstads tiderna, alla små plutt tider, alla dem gånger vi satt i lusthusen, alla minnen från ryska posten, dunken, alla bråken med B klassen haha!! ;) fyfan vilka tider, vilka minnen! kom ihåg våran klass skarpt, när vi va yngre hur tigth den var!:(
men nu ska jag forsätta och vara lite nördig, sen ska jag plugga mera.. buhu !
hahhahhaha bara för jag e coool!

bilder från helgen-

sola! :love:
HAHHAHAHHAH, snygg effekt och årets bild!
filmkvällen, haha skulle vara uppe länge.. men tjaa vi somna ganska tidigt.

med emma just nu.

har precis färgat håret med emma nu då, mörktbrunt! vart as bra ! :D  vi åkte in till stan förut skulle sola men vart ju helt misslyckat.. emma solade i ett kylskåp haha ,var as kallt! och jag glömde mitt kort hemma så nejnej, satt utanför och halv sov! ;) lyckat! men blir att sola på tisdag, härligt, så blek :(
imorgon är det alla :love: dag ! hihi ..

hemma från emma nu , ska åka och fira kusien min.

hemma från emma nu, hade jätte kul och nördae blogg haha töntar ;) bilder kommer upp ikväll! skulle göra ett mms inlägg men det funka inte, då jag kom på att jag har ett nytt nummer så det är därför.. hmm ganska segt :( så får väl fixa det ! nu ska jag fixa mig själv lite snabbt, sedan ska jag till min kära lill kusin som blir 6 år, lill pöjken kommer snart växa om mig, haha :)
ciao !

np gick bra..

sitter nu i skolan och "jobbar" bra med svenskan. skrev 15 sidor på np så känner mig ganska nöjd och duktig. slutar om 30 min ungefär, mami hämtar mig vi ska först till vårdcentralen sedan till ikano. men puss på er , skriver när jag kommer hem!

hahahahhah gabbe !


HAHHAA , hitta en fin bild på gabbe ..från någon gång i sommras tror jag?? hahah gulligt!
chill och fin fin dag i skolan, förut att jag måde sådär. men det funkade.
sista lektionen var ju underbar, haha , undeeerbart...
konstigt nog längtar jag nog lite till np imorgon.. (a) hihi! -låter som en pluggis!
efter skolan , åkte jag och min vän mathilda upp till ica för köpa grejer till imorgon, haha.. gjorde största failen på ica!

inte bra att vara glad ibland.. ;)  min "förälskse" hahahahah, jag bara heeeeej.. mathilda fattar :D

nu ska jag.. vet inte. men hör av mig imorgon. ska fixa mobil då, ny, hihi, happy!!!

underbar låt.


så jävla grym, sjukt fin. i love it !

det var då, jag lever i nuet.

käkat lite precis.. mår fortfarande sådär , så vart ingen skola. men ska ta mig till skolan imorgon även om jag är dödlig tror jag, så tråkigt att sitta hemma hela dagarna. ska i alla fall på ledarutbildnings grej ikväll, trevligt! sen måste jag få tag i emma algebrant också, så hon och jag kan planera lektionen till imorgon.. spännande!  designen är lite fel och huller om buller fked up just nu, men ska fixa det.
det viktigaste är ju att ni kan läsa min underbara blogg eller hur? ;)  hahha!

nu säger jag gonatt och krya på mig.

nu ska jag sova och försöka krya på mig ,så jag kan gå till skolan imorgon. puss!

ååh, vad jag saknar min färg på både hud och hår.. :(

blä perversa gubbj*vlar.

fick detta på fb imorse, man bara uschh??? :S seriöst, skabbigt! jag är 16 om 2 månader? du skulle för fan kunna vara min farsa.

---

haha, lite "amatör" design, men ska fixa till den lite. men får inte dit headern :S  sjukt konstigt!! måste ha header, och alla mina små plock och symboler också. ska fixa det lite senare. nu ska jag snart käka lassage. imorgon ska jag och emma algebrant planera våran idrotts lektion för år 6 , ganska roligt! men lite läskigt :$ nervös!! ajaj, hoppas ni får en trevlig måndags kväll, själv ska jag dränka den i läxor och kanske ett bad.

tjocka eller smala ögonbryn?

själv tycker jag att det är sjukt mycket snyggare med tjocka ögonbryn, jag hade en tid då jag plockade dem pinsmala.. men nej, nu sparar jag ut dem till tjocka och mörka igen. så sjukt snyggt med tjocka ögonbryn, det "rammar" in ögonen mer liksom. jaja det är i alla fall min åsikt:)
vad tycker ni? ;)  smala eller tjocka ögonbryn ?

hemma idag.

mådde inte bra igår eller imorse, mår fortfarande sådär.. illamånde och skit ,usch:( :(
har i alla fall sätt på i taket lyser stjärnorna fullkomligt älskar filmen!! och städat lite smått och fixat i rummet.
ska se någon mer film nu tror jag och ta en dusch. snackat med min kära jonte idag också, "my brother from ather mother" haha, du är bäst, vi snackade om alla problem och allt mellan himmel och jord, värds gullig kille där tjejer ;) inte någon bild från dagen precis, åt köttfärsås precis, muma!

finns ingen här att bryta mig.

The only thing that keeps me awake is me knowing
There's noone here to break me or bring me down
And noone here to hurt me or fool around.
The only thing that keeps me awake is me knowing
There's noone here to break me or bring me down
And noone here to hurt me or fool around.

nu ska jag gosa ner mig i sängen.

haha fyfan vad charmig bild !!!
med något gott och massa bra filmer. orkar inte göra något idag direkt .. trött och sen stukade jag foten när jag skulle gå till bussen :(  buhu !  sen får jag ringa lite folk och så, lite rastlös, haha. tror jag skippar hockeyn idag orkar inte.

kvällen igår i bilder.

go morgon alla söta,
nu har molly, mandi och evelina dragit , dem skulle träffa elon och isak och några andra vid station.
emma har precis fixat sig och ska också dra snart och träffa *******, senare ska jag på hockey tror jag , eller tannerfors jag vet inte riktigt än :o
kvällen igår var riktigt härlig, träffa några nya folk , lina,mike och carl tror jag? och sen massa andra.. riktigt trevligt!

"nu är jag klar"

charmigt med ny vakna morgon bilder.. ohja! osminkad och så idag, skulle ha chilldag idag haha, så blir mjukis och mitt fina krulledrull hår (fast lite plattat hehe :) ) och osminkad. nu ska jag i alla fall packa min väska käka något snabbt och dra till bussen.
ciao ! :love:

solarium och bus , shalala.

snackade nyss med emma, allt e planerat och så tills imorgon, super bra! :) efter skolan sticker vi in till stan för sola och sånt, sen till vstad för möta calle och fixa lite grejer , sen hem till mig och fixa hos ,sen får vi se vart vi tar vägen ;) men hör av er om ni vet något nice som händer !

HHAHHAHHHAHHAH.

hahahhahahhahhhahahha, ja ni...

nu ska jag plugga, hihi.

i whis me...

hihiihi, såå hoppas min mor ser det här... (a)

osäker på vad som ska hända sen.

osäker på vad som ska hända sen,
typ som att allt är en gåta men det inte går att lösa den.
jag tänker mycket på allting som vatt,
hur många misstag jag gjort hur många felsteg jag tatt.

drar mig mot bussen.

nu har jag fixat mig och så, försov mig, så är lite sen om man säger så, ska ta bussen som går om 40 min , men ska käka lite och bestämma vad jag ska ha på mig. sen drar jag mig mot bussen, till skolan... yääy? nja, blää.. hade sån lust att vara hemma idag. men nej ska klara det här, ska få upp mina betyg ! :D

nu ska gulliga jag sova tror jag.

nu blir det sängen för min del, har duschat, orkade inte brun utan sol (får bli en annan dag;) ) ska i alla fall bädda ner mig i sängen, se en film eller så. så vi hörs imorgon sötnosar! :love:

i love this.

lite av min shopping denna vecka, +lite nytt smink och så :)  ganska nöjd faktistk!

min väska jag köpte förra veckan.

hihi hu, det går bra nu.

en rad om charmiga bilder bjuds på ! hihi (a)
kom hem för ett tag sen, käkat och vart på konfa är ju ledare där för mina små plutte nuttar.. ;) hihi, nejdå!
ganska charmigt att jag somna i filmen.. haha :D
snackat med min mor så nu får mina 4 brudar sova här på fredag, vi ska göra lite grejer och träffa folk. trevligt trevligt !
snabb sammanfattning av igår,  moa och jag vaknade tog oss till jb haha failade rejält med att ramla framför några vi kände samt andra :$  GULLIGT ! sen så tog vi bussen hem någon gång , vi mötte oliver där, länge sen man såg den pöjken, stor han har blivit var moas kommentar haha, dem små kamraterna genom tiderna växer :')  haha , sen så stack vi till moa och somna i hennes soffa. sen kom jag inte ihåg, åkte hem någon gång och så.
nu ska jag smörja in mig med brun utan sol och tvätta av sminket och snacka lite med folk.

sover hos mois lois inatt.

har precis fixat klart naglarna :love: super fina!! svängen på stan vart ganska mycket , fick med mig hem 5 par olika thigts, 1 par örhängen, 1 deospray/parfym och gelenaglar, samt massor smink och just det köpte ett svin snyggt linne på cubus :D ajaj, imorgon kommer jag hem tror jag? haha, nej men ganska säkert, men blir sent i think... så får se , men tror jag lägger in bilderna på allt jag har köpt dem senaste dagarna. samt min väska som jag lovat er.
hihi, happy now !! (a)
nu ska jag i alla fall ta och sova snart ska upp med moa runt 6 imorgon fix och sånt, sedan beger vi hos till jb för "prova på dag" eller vad det heter. trevligt! ;)
hoppas ni har haft en bra dag sötnosar :)
nu är det bara några dagar kvar tills jag får min nya mobil , hihi längtar...


Victoria Cato

  • En 19 årig tjej ifrån Linköping. Som älskar att inspirera och sprida glädje. Spontan, glad och älskar att träffa nya människor. Bor i en walk in closet, haha.

    Här kommer du få läsa om shopping, fest och träning. Det bästa jag vet är att resa. Jag är målinriktad, postiv och ger sällan upp.

    Följ mig även på twitter & instagram @victoriacato heter jag där!

    Kontakt: [email protected]



    Follow on Bloglovin