Katrineholm

Kom till Katrineholm för ett per timmar, har hunnit med lite allt möjligt. Målat naglarna guld på topparna, solade lite förut också, så man är lite brun och fräsch till nyår. Nu sitter vi o degar, får se vad vi hittar på. (Och på tala om ingeting så har Katrineholm, svergies fräschaste o snyggaste solarium, ska visa någon haha) PUSS

Med dessa underbara bilder...

Ville jag bara säga godnatt! Och att jag kan visst vara normal när jag vill.. Vilket är sällan, söt är jag i alla fall. Eller ?? Haha

change my needs

 
Att lyssna på musik sent på kvällarna, eller när man sitter själv på tåget/bussen, då är de bara musiken och jag. Världen är borta. Mina tankar frödlar. Mitt hjärta bultar. Jag drömmer, jag tänker, jag fantiserar, jag ser minnen. En lång bio alltihopa, tillsammans med musiken, skratten, tårarna, skriken, allting. 
Att kunna få hopp efter en låt, eller den låten som får en på partyhumör, den låten som får dig att känna dig ensam och sakna någon eller något du aldrig haft. Att en låt kan göra så mycket, introt de första sekunderna kan göra så mycket, kan få en att förstå så mycket. Det är ganska sjukt.
 
Men hur ska man få ut allt de man vill, de man tänker på bussen. Hur. Kommer någon ens förstår, tänker man. Men allt behövs inte få sagt, en del saker ska bara vara, ska bara vara i tankarna, i fantasin.
 
 
 

high on life

SÅ DÅLIG JAG ÄR PÅ ATT BLOGGA, blir ju nästan lite små besviken o arg på mig själv. Eller nja, lite. Blogg appen funkar sällan, o jag har bara gått i skolan, jobbat, jobbat, firat jul, slagits med kvinnor på mellandags rean, inte vilat så mycket... Förutom idag. Så hej på er. Här kommer världens konstigaste osamanhängade texten ni någonsin kommer läsa.
 
Mitt liv annars då? Jodå, bra som vanligt är det. Nyår på måndag. Wooooo! Taggad. Galet. Firas med de bästa. Hihi, så ska åka till Katrineholm imorgon i alla fall, vart så lyckat sist med mina vänner o alla okända folk haha eller kände ingen då (mer än lina,natalia, mathilda). Men nu kör vi i år igen, får se om jag bloggar imorgon, nyår o framåt, ska försöka! Sen är ju frågan om jag överlever nyår ?? Haha.
 
 
Annars så älskar jag livet, men samtidigt så känner jag typ att jag vill gräva ner mig under täcket o stanna där. Men ändå så är livet "alldelse, alldelse underbar...." haha. #askungen ... instgram tags nörd hej.
Nej borde sluta skriva, för bara babblar, man kan ju tro att jag är hög eller åtminstånde lite små berusad.  
 
 
 
 

Work

Jobba, skola, jobba osv.. Därför jag inte bloggat. Ska jobba imorgon igen, så kan nog köra en lite update imorgon kväll, för nu måste jag sova. PUSS

just do it

6 december

Sammanfattar dagen kort. Praktik 9.45-19.30, tomtenattan o käk med min kära syster, nu ligger jag äntligen i min underbara sköna säng. Köpte inte något mer än ett par iphone vantar på tomtenattan dock, var så mycket folk att jag orkade inte haha. Betalar de normala prisen någon dag istället haha! PUSS (fredag imorgon mina party o mys människor, går ju inget annat än att älska dagen!)

you can do it !

Julmust

Sitter och dricker julmust till lunchen, gott! Behövdes de kände jag, blir så arg o besviken på mig själv när det är något jag inte kan!!! :( @"!:kr${!~€|*\*! PUSS

Love

jobbiga raggningsrepliker?

Haha hittade just detta på veckorevyn, kolla HÄR för mer.
 

Replik: ”Gjorde det ont när du föll från himlen?”
Svar: ”Gjorde det ont när din mamma tappade dig på huvudet när du var liten?”

Replik: ”Du ser ut att behöva ligga med en riktig man!”
Svar: ”Absolut! Har du sett nån härinne?”

Replik:
”Tänk om livet var ett spel och du var tärningen. Då skulle jag pussa på dig för tur, rulla runt dig på bordet och hoppas på sex.”
Svar: ”Livet är ett spel, fullt av vinnare och förlorare. Gissa vilket av dem du är.”

Replik: ”Om en tjock gubbe kommer fram och försöker stoppa dig i en säck, så oroa dig inte. Det är bara tomten som vill ge mig den perfekta julklappen.”
Svar: (Blunda hårt och prata för dig själv. Öppna ögonen.) ”Förlåt, men om ditt ansikte börjar brinna inom ett par minuter så oroa dig inte. Det är bara mitt livs högsta önskan som har slagit in.”

 

 


Replik:
”Om vi var de sista människorna på jorden, hade du skrattat åt den här raggningsrepliken då?”
Svar: ”Om vi var de sista människorna på jorden så hade jag tagit livet av mig. Jag tror att alla som har träffat dig är överens om att mänsklighetens utplåning är bättre än alternativet i det läget.”

Replik: ”Din pappa måste vara tjuv, för han har stulit alla stjärnorna och satt dem i dina ögon!”
Svar: ”Pappa gillar inte att blir kallad för ’tjuv’. Det var några poliser som kallade hans företag för ’serbisk maffia’ en gång och då exploderade deras lägenheter. Vad var det du hette förresten?”

Replik: ”Snygg klänning du har, den hade passat utmärkt på mitt sovrumsgolv.”
Svar: ”Snygg kropp du har, den kommer passa utmärkt i bakluckan på min pojkväns bil.”

 

 

 

 

träning

Åh, det sämsta med att vara sjuk är att jag inte kunnat träna. Men på torsdag ska jag köra igen, längtar! Jag har mitt mål o det kommer jag nå. Fasen vad jag ska kämpa!!
 

winter

 
winter beauty
 
 


4 december

Sitter o ser på Kalle och chokladfabriken med min kära syster. Är på bättrings vägen, så imorgon blir det praktik, känns bra. PUSS

3 december

3 december, bara 21 dagar kvar till jul, bara 18 dagar kvar till jullov. Och vad gör jag? Ligger med feber och är helt sådär mysigt sexig, som man är när man är sjuk. Ne ska inte klaga mera, får se hur jag mår imorgon, ska även prata med min lärare om en sak. KRAMVictoria Cato

  • En 19 årig tjej ifrån Linköping. Som älskar att inspirera och sprida glädje. Spontan, glad och älskar att träffa nya människor. Bor i en walk in closet, haha.

    Här kommer du få läsa om shopping, fest och träning. Det bästa jag vet är att resa. Jag är målinriktad, postiv och ger sällan upp.

    Följ mig även på twitter & instagram @victoriacato heter jag där!

    Kontakt: victoriaacato@outlook.com    Follow on Bloglovin