summer inspoi

 

alla har sina stunder

Få personer har sätt mig ledsen, jag är väldigt glad och positiv person. Jag vägrar visa mig svag, jag gråter sällan. Men de finns saker som har hänt som har krossat mig så hårt att en del nätter bryter jag ihop och vill bara dra här ifrån. Jag låter aldrig någon krossa mig eller gör mig ledsen, ingen är värd mina tårar, ingen är värd att få en dag i mitt liv till ett helvete. Och ändå har jag gråtit för dig i alla j*vla år, kämpat så jävla mycket för allt. Men till vilken nytta? "såren läker för varje år" sägs de, vad fan spelar de för roll när man har ären som minnen. Du stack, lämnade allt, snart 7 jävla år! Kommer ihåg de som de skulle vara igår. Du kommer aldrig fatta, du har aldrig gjort. Du har förstört allt.

summer inspo

 

summer inspo

 
 

summer inspo

summer insp

Brunch

Godmorgon sweeties! Gjorde brunch åt Alex och mig förut, american panncakes, så himla gott. Jag är helt död idag, skulle till stan med sambon tror jag.. får se vad som händer.

vishan

Hejhej! Haft en fin helg? Jag hade en toppen helg med fina vänner ute i min sambos sommarstuga ute på vishan. Super mysigt! Vi har lagat mat, ätit en massa, drukit, ätit, ätit, pratat, myst, varit livrädda och bara tagit det lungt där ute. Finns även ingen täckning där ute, om man inte går till korna vill säga vi gjorde de några gånger.. men blogg appen ville inte funka. Så därför min blogg vart så tom i helgen och i veckna var jag ju även i stockholm med min kära barndomskompis. Så har haft fullt upp! ;)
Nu ligger jag vaken som vanligt.. ska väl ta och se någon film eller så. 
 
 
 
 

dream outfit

 

hår tips

Nedan följer mina tips på hur du bäst sköter om ditt hår, tillsammans med en del nyttig fakta.
 • Hur får jag långt hår?
  -Vill man ha långt hår rekomenderar jag för det första att man klipper det ofta men lite. En vanlig miss tjejer gör som vill ha långt hår är att spara och spara utan att klippa det eller klippa det alldeles för sällan. Resultatet blir oftast slitna och tunna längder som tillslut ändå måste klippas av. Ska man ha ett riktigt långt hår ska det vara välvårdat, annars kan det kvitta om du frågar mig.
  Hårstrået växer ca 1 cm per månad, så klipp dig var åttonde vecka och ta en cm så växer håret mer än du klipper, samtidigt som du får bort det slitna och behåller en fin kvalité.
 • Bra produkter är a och o
  -Frisörschampon är inte nödvändiga men oftast bättre. Det viktigaste är att hitta produkter som passar dig. Har du slitet hår kör på vårdande produkter. Mina favoriter är Redkens extreme serie.
  Vill påpeka att produkter för normalt hår är väldigt underskattat. Har mött flera som haft mjäll, fett hår, torrt hår osv, som jagat produkter för att få ordning på håret. När jag rekomenderat dem att faktiskt testa ett normalt schampo har det många gånger löst deras problem. Torrt eller fett hår är oftat ett tillstånd, strävan är alltid ett normalt hår och normala produkter. Dock skulle jag rekomenera att oavsett hårtyp använda djupverkande och vårdande produkter nån gång då och då.
 • Använd skydd
  -All värmestyling sliter på håret, använd därför alltid skydd.
 • Använd mjuka gummisnoddar
  -Vi tjejer sätter upp håret titt som tätt. Den där lilla metallbiten på snoddarna kan slita riktigt mycket på håret, inskaffa därför snoddar utan dem. Jag handlar mina på Glitter, de har ett stort utbud av mjuka gummisnoddar.
 • Tvätta inte håret för ofta
  -Att tvätta håret är något av det mest slitsamma vi utsätter håret för eftersom schampo öppnar fjällskiktet på hårstrået. Var tredje dag är att föredra, men man får givetvis testa sig fram. Några gånger om året låter jag håret vara en vecka för att låta det vila och balanseras upp.
 • Fett hår?
  -I hårbotten har vi talgkörtlar som utsöndrar en slags olja. Oljan skyddar och fungerar något "renande" för håret. Tvätt för ofta kan därför ta bort oljan eller rubba produktionen, och därmed kan man få problem med fett hår. Testa att skölja håret med vatten nån gång då och då om du känner att du måste tvätta det. Matvanor, stress osv kan också påverka produktionen.
 • Skölj håret med kallt vatten
  -Avsluta hårtvätten med att skölja håret i så kallt vatten som möjligt. Det sluter fjällskiktet (minskar sedan slitage), och gör håret glansigare.
 • Byt ditt balsam mot inpackning
  -Har du slitet hår kan du byta ditt balsam mot inpackning. Vill du vara extra noggrann använd bådera. En inpackning går in på djpet i hårstrået medans balsam vårdar som en hinna runt hårstrået. Därför är det bra att avsluta med balsam efter inpackning. Annars bör du använda hårinpackning en gång i veckan ca. Ha helst inpackningen i enbart längderna. Dock får håret något mer näring om du lägger det i hela håret. Jag tycker dock håret lätt blir fett då, samt att jag får klåda av att lägga det i botten. Låt gärna inpackningen sitta i flera timmar nån gång i månaden.
 • Frissigt hår?
  -Vanligt här i Sverige pga det skiftande klimatet. Det finns bra produkter mot frissighet. Serum är ofta bra, silk eller silikondroppar. Även många skydd är bra mot frissighet.
 • Vad är egentligen hår?
  -Håret är till största del uppbyggt av ett protein som kallas kreatin, ett ämne som produceras kring den ytte huden och naglarna. Det saknar nerver eller blodtillfärsel, därför känner vi inget om vi klipper i det.
 • Alla kan inte få långt hår
  -Ja tyvärr är det så. Hårstrået har en viss livslängd, allt från 2 -8 år. sedan släpper det huvudet. Många försöker gång på gång förgäves att få ett långt hår (trots att du vårdat det ordentligt). Antagligen är det då så att ditt hår helt enkelt inte kan bli längre och har en kortare livslängd. Man känner oftast när det "inte går mer", håret får en dålig kvalité, det blir tunnt, slitet osv när det kommer över en viss gräns och längd.
 • Mörkt, ljust, lockigt, rakt?
  - Mörkt hår är oftast starkare än ljust hår eftersom stråna är kraftigare hos mörkhåriga. Mörkhåriga har därför oftare tjockare hår, samt mer behåring på kroppen. Vad som gör att vi får rakt eller lockigt hår kan man förenklat säga beror på att hårsäckarna på ett rakt hår helt enkelt är rakt och hos ett lockigt hår är mer spiralformad.
 • Ät hälsosamt, gärna kosttillskott.
  Håret behöver näring inifrån. Så en bra kost kan göra mycket för din hårkvalité. Att äta vitaminer är också bra. Det finns speciella just för håret, t ex Silica.
 • Borsta inte blött hår.
  -Det sliter väldigt mycket eftersom blött hår är mycket svagare än torrt. Tänk blött papper...
 • Om du har torrt hår
  -Tänk då på att t ex hårspray ofta har alkohol i sig och torkar ut ännu mer.
 • Sov inte med uppsatt hår för ofta
  -Håret får inte andas och uppsättningar sliter alltid på håret. Variera gärna om du gillar att ha uppsatt hår så det inte slits på samma ställe.
 • Vilken frisyr passar jag i?
  -Det beror på din ansiktsform. Ett långsmalt ansikte ska tänka på volym vid sidorna av huvudet mednas ett runt kan satsa på mer up till osv. Be din frisör om hjälp.
 • Vilk hårfärg klär jag bäst i?
  Man passar alltid bäst i en färg som är relativt nära din egna. Är du svarthårig skulle jag inte rekomedera blodt hår eller vice versa. En fin färg som gärna smälter in något i din hudton är läckert. Sedan beroende på din hudton kan du även tänka på om du bör ha en kall eller varm ton i håret. Det bästa är att be din frisör om hjälp med detta.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GADDNING

"the only pain is champange" ... 18 snart (8 månader..) har några ider till gaddning. Längtar!

Allsång

Fanfanfan!! Vi var så jävla trötta och de regna och blixtrade.. Så vi sket i åka. Åh nu är det fint?! Gud måste hata oss...

Stockholm

Tjena! Sitter nu i Felicia pappas lägenhet i stockholm. Vi gick upp vid 7 imorse, då vi bara hade sovit 3 timmar.. Haha bra de! Men vi gick upp och åt frukost, tog väskorna och gick ner till tåget för åka till staden. På bussen mådde båda ganska dåligt så vi sov mest. När vi var uppe i Stockholm så vart vi upphämtade av hennes pappa och nu är vi är trötta och slinta. Ska troligen ner till Skansen sen också för allsången (eller för Måns då..) ;)

DRUNK

Hej! Allt bra med er sötisar?? :) Idag har jag inte gjort så mycket mer än packat ner outfits för en vecka typ haha, ska ju till stockholm i tre dagar med Felicia. För allsång på skansen, grönan och kanske lite shopping, trevligt! Nu sitter vi i min säng och ska se en "godnatt film", blir att se Tomorrow when the war began (ÄLSKAR FILMEN!) ♥
Men vet i fan vad jag ska skriva nu så nu säger jag puss och godnatt. Ska försöka uppdatera i veckan från mobilen för datorn stannar hemma, men ni vet hur blogg appen är ibland;)

YOUNG

 

nätter som denna

Ni vet de där ögonblicken som du aldrig kommer glömma? De där ögonblicken som man blir helt varm i kroppen, ryser och nästan gråter. För de är så underbart, vackert ögonblick. (hehe djupt...) Nu ska visa ett av mina ögonblick detta år....
 
 
Detta är över ett halvår gammalt.. men jag blir fortfarande lika glad och varm (okej jag är mes så får faktiskt rysningar och nästan.. bara nästan gråter ibland. Haha!). Som många som läser min blogg vet så är jag en liten sportnörd. Men min största kärlek är ju hockey !!!! Det är obeskrivligt. Åhhhhh så mycket kärlek till detta ögonblick, jag är så stolt svensk man kan vara. Jag är en stolt LHC:are man kan vara, även fast de gick nästan till allsvenskan i år. Jag var där varje hemmamatch och de kommer jag vara igen. Och håller tummarna för att de ska köra som fan och köra skiten av alla andra (speciellt jämtin.. du är bäst).


Haha, jag vet de flesta inte ens kommer läsa detta och att de som läser detta kommer tycka att de är ur töntig. Så? Tyck det. Jag är en stor mega j*vla stor tönt i hockey.

Tåget hem

Så jävla förbannad! Åh!! Tåg.. Finns inget värre, pengar hit och dit för inget som funkar så jävla arg. Haha. Jaja sitter på tåget hem, vet inte om de blir fest eller bara chilla hemma.. Behöver ju träna med så kanske blir ett kvällspass! Vad ska ni göra denna fina lördag kväll då sötisar?? :D

Kholm

Tjena snyggingar ! Hemma hos lina i kholm, ligger i hennes sköna soffa eller vad man ska kalla de. Vi kom hem nyss i alla fall, vart med lite folk. Niiiice kväll, nu ska jag sova. Tänkte bara säga att jag levde

Ben&jerry

Hello darlings! Vakna för någon stund sedan och nu sitter jag och äter bj med Alex. Mys! Ska duscha snart och packa, för åker till kholm idag för träffa mina kära vänner.

Skräckfilm

Heeeeeej snyggingar! Sitter här med Sofia, vart med henne hela dagen suttit och skrattat åt några konstiga klipp på youtube (visar sen!) var på ica förut också och handlade lite smalt och gott (haha godis och chips vill säga..) nu blir det skräckfilm, så får se hur se går med sömnen inatt.. Puss !

toast

Godmorgon! Sitter här med en toast och kollar tv.. nu börjar jag faktiskt tröttna på vädret, bara regn och moln, när fan ska jag kunna sola ?:( jaja, blir nog att sitta här tills jag blir gammal ocg grå. Haha!
 
 
 
 

vad vill ni se mer på min blogg?

 
Vad vill ni se mer utav på min blogg??
 
*Vardagen i bilder
*Videoinlägg
*Sminktips / videos
*Musik
*"Outfits"
*Träning
*Kläder
 
Vad vill ni läsa? :) Kommentera, skicka mejl vad som ! Så jag kan förbättra bloggen, så ni tycker de är roligare att titta in ;)
 
 
 

Gossip girl

Ligger och tittar på gossip girl som vanligt.. Vart f*n är sommaren??! Jag vill ha värme, vill vara brun att glassen ska smälta... Åhhhh. Blir att sega här med bj ett tag till;)

Godmorgon

Godmorgon! Allt bra?:) vaknade för en stund sen, så ska ner och äta frulle. Idag ska jag nog inte göra något alls, känner mig fortfarande inte riktigt frisk.. :/ så blir att lägga sig i solen och kämpa för att grekland brännan ska sitta kvar lite i alla fall ;) sen ska jag ha olja i håret, ta hand om fötter och händer. Lite spa dag! Puss så länge

kära göteborg

Åh tjena mina snygga läsare! Allt bra? Jag mår på topp. Men tar allt lite snabbt nu, måste sova.. 
Igår när vi kom till götet så kolla vi Alex match först sen gick vi på stan ett tag och käka, sen match igen, sen liseberg till natten. Idag så vart de match, sen stan (KÖPT VÄRLDENS SNYGGASTE JACKA!!), käk och så. Vid 3 någongång så gick vi till liseberg igen (hade två dagars pass) och nu kom vi hem nyss efter att varit där hela dagen. Fan vad kul vi har haft alltså! Ska skriva allt som har hänt, lägga upp bilder från resan, de jag har köpt och så imorgon. Men tänkte bara uppdatera er om att jag lever;) Nu ska jag sova pussar godnatt!
Lite härliga bilder från götet !

göteborg

Hej snyggingar! Nu sitter jag här och har packat ner outfits och allt möjligt i en väska. För imorgon åker jag och sambon till Göteborg (lite sista minuten packning jag vet.. haha). Vi ska gå på liseberg, shoppa, se bio, kolla min lilla systers handboll hon är grym målvakt och hennes lag är riktigt bra! Så GO RP, RP FOR THE WIN!! Haha. Jaja nu ska jag sova, uppdaterar er imorgon. Godnatt ♥
 

godnatt

 
Lägger upp shoppingen imorgon, måste hitta kameran.. åh! Haft lite chillkväll med felicia i alla fall, hon gick för en stund sen. Nu ska jag se lite gg och sedan krypa ner i sängen. Vi hörs imorgon. God natt ♥

powerwalk

Tjena snyggingar! Är ni glada och pigga? Jag mår skit bra! (kan vara dels för jag shoppade idag och en iphone4s vit är på väg hem till mig nästa vecka..) Men också för jag har tagit tag i träningen, började lite smått förra veckan hemma och idag gick felicia och jag powerwalk i spåret. Så nu har jag tagit tag i träningen, känns för jävla bra.. ska bara fortsätta med det ;)
Nu har jag duschat nyss, har ju börjat med bajs medel i håret också.. kan bli intressant om de funkar :D
Men nu ska jag fläta håret och gå ner till min kära granne, ikväll blir de skräckkväll haha.
Pussar! Ska lägga upp min shopping från veckan också. 
 
 

sommar + osminkat = RÄTT

 

följ mig på instagram @victoriacato

krångel

Tjaba! Allt bra? Hoppas att ni har en lika bra sommar som mig. Har försökt gjort flera mobilinlägg, men tycks inte funka för några? Så nu gör jag en lite snabb update...
 
Fredag: Tältade med några vänner som vi har gjort de senaste kanske 14-15 åren? Haha, hur mysigt och kul som helst. Fast de började spöregna, blixtra och åska..
 
Lördag: Vi somnade vid 4 på morgonen och knappt någon sömn.. svettigt, trångt haha. Så vart att ligga lite halv däckad i sängen nästan hela dagen, för vi skulle ha gäster vid 6. Så var bara att göra sig iordning! Käkade middag, hade de trelivligt, drack lite drinks, efterrätt osv. När de började dra sig mot kvällen så drog jag mot staden för träffa min saknade sambo för en myskväll med film och lite gott. Som slutade med en massa prat till 4.
 
Söndag: Efter massa trassel hit och dit, så var vi äntligen i söderköping för att käka glass och ha de trevligt på smultronstället med Lina och Ida (som är så hurtiga som cyklade dit.. från Katrineholm.. duktiga!) ;) Beställde så stor glass att jag inte åt upp den haha, sen gick inte våran buss hem fören 1 timma, så vi roade oss i fina söderköping ett tag tills vi la oss på en bänk på deras resecentrum haha. Igår vart de en hemmakväll med fotboll, LOVE SPAIN ! ♥
 
Och idag? Sovit bort de mesta av dagen och kollat gossip girl. Ska dra mig ut för en promenad senare ikväll med grannen min. Nu ska jag göra sushi, massor av pussar !
 
smultronstället ♥


Victoria Cato

 • En 19 årig tjej ifrån Linköping. Som älskar att inspirera och sprida glädje. Spontan, glad och älskar att träffa nya människor. Bor i en walk in closet, haha.

  Här kommer du få läsa om shopping, fest och träning. Det bästa jag vet är att resa. Jag är målinriktad, postiv och ger sällan upp.

  Följ mig även på twitter & instagram @victoriacato heter jag där!

  Kontakt: victoriaacato@outlook.com  Follow on Bloglovin