filmmys

Hej på er! Varit i bergslussar hela kvällen och spelat minigolf, myst, ätit jordgubbar, drukit champange och haft de trevligt. Nu sitter jag här med Alex och ska välja film, haha inte så lätt. Något tips kanske? :D

Hoppas ni får en trevlig torsdags kväll, nu ska vi mysa till det med bj och godis!
 

räksallad

Ska lägga mig och sola i de fina vädret. Så skönt att de har blivit lite varmare, men kan inte alla sluta klaga ? Snälla. En dag klagar alla för regn, visst det är tråkigt men vi bor faktiskt i Sverige så vad räknar man med (plus att regn är faktiskt ganska mysigt, även kul att t.ex dansa i regnet, springa osv..) men nästa dag klagar alla för att de är för varmt ? Eller att de "bara" är 20 grader? Jo visst, 20 är inte mycket. Men fortfarande.. vi är i Sverige inte i spaninen, grekland eller thailand ;) Men nu ska jag njuta av livet som jag alltid gör, så ska käka upp min sallad och sola. Ha en bra dag sunshines!
 

godmorgon

Godmorgon sötnosar! Sovit gott? Vi gick och la oss vid 5 tiden imorse, haha måste vara rekord.. vissligen såg vi bara en film. Men pratade och hade de mysigt. Nu har vi fixat iordning oss och ska dra ner till staden en snabbis, sen drar jag mig hemåt för träffa min kära felicia. Hörs då, puss!
 
 

Hos salas

Hej på er! Allt bra? Inte bloggat, jag vet.. men har bara sovit, kollat gg och firade min farmor igår så hade inte så mycket att skriva om. Men nu är jag hos salas för en härlig filmkväll (om vi inte somnar.. som vanligt). Vet inte vad jag ska skriva, men ska försöka bättra mig som jag har sagt tusen gånger utan någon verkan jag vet.. men ska försöka! Puss 
 
Nu vart de lite deppigt men bjuder på en härlig bild !
 

svar på kommentar


Hej! De är köpta på Style By Tyras utförsälning de hade för ett par veckor sedan i Norrköping, för bara hundralappen! :)

sommarlov

ÅH.. haft så mycket att göra! Har ju sommarlov. Så ena dagen eller veckan är ju fullbokad och andra ligger jag och latar mig haha men typ så.. Men kom ju hem i tisdags då jag träffa min granne fläshi, onsdagen vart en hel dag på stan med min sambo, torsdagen åkte jag hem till sambon för att fira midsommar där under helgen och idag kom jag hem igen. Har knappt haft tillgång till internet, men ska försöka slänga in i sista sekunderna och inte vara lat. Men hade en jätte fin och trevlig midsommar! Nu sitter jag uppe lyssnar på lite musik, har kollat gossip girl ett bra antal timmar.. ska fortsätta med de snart haha. Hoppas ni har haft fin helg min gullungar. Pussar ♥


man blir ju lite sugen att åka igen...

de är nog bäst för båda om jag försöker låta bli




greece



Åh där fick ni lite blandade bilder från resan (de är lite huller om buller, orkade inte sortera..). Ni får mer bilder soon, så håll koll babes! *blink* Nu ska jag göra mig iordning och dra mig mot staden för träffa min ENORMT saknade vän mathilda. Wiiiie!

home sweet home

Hej SUNSHINES! Åh, så skönt att få ligga i sin egna säng, ha sin egna toalett, dricka svenskmjölk, äta bj, äta maraboo, att vara hemma i mitt underbara hus. Haft det underbart i grekland, lite små dött med turister (säsongen hade ju inte börjat än liksom...) vad ska jag då ragga på liksom? haha *skämt osido*.. nemen hittade en snygg reseledare, som vissligen var dansk men jaja. Hur som helst nu har jag varit hemma ett par timmar, träffat felicia, prata med massor av mina fina vänner som jag har saknat enormt!! Och nu är jag så hunrig och trött att ni får bara någon fin bild nu, så skriver jag och lägger upp massa imorgon? okej? bra. Pussar!
Imorgon SKA jag träffa min saknade SAMBO :D :D

nu drar jag

hej pa er, sitter pa hotellet och vantar pa att bussen till flygplatsen ska komma (flyget gar 12.40...) sa ar val hemma i linkoping runt 7-8 for maste ata, hunrig tjej!! Haft de helt underbart har i alla fall, med mycket sol och bad. Bus och andra aventeryligheter. Haha! Kopt mig tva par skor ocksa och lite annat. Visar ikvall! Och en massa snygga bilder fran resan. Hoppas ni har de bra hemma i sverige. Kul att de ar sa manga som tittar in fast jag inte har uppdaterar mycket just nu :D men de ska bli battre nar jag kommer hem, jag ska forska, jag lovar! *har ju sommarlov nu* sa ni far skalla pa mig annars, haha *blink*.

Haha just de, en helt random kille kom till alex och mig for en stund sen nar vi satt har vid datorn..
Borja prata pa engelska, fragade nar vi skulle hem, hur gammla vi var och tjatade hur mycket han ville till sverige. Haha och lite annat, hel wierd boy de dar. Jaja, pussar pa er nu. Hors om ett par timmar sotnosar!

grekland

Hej, forlat att jag itne har bloggat men mmsade upp lite i tisdags och mandags.. men verkar inte kommit upp. Konstigt! Jaja, sitter i grekland (darfor jag skrkiver som jag gor). Har det riktigt bra har,men saknar min sambo och vanner. Har handlat lite saker osa ocksa. Haha fan vad jobbigt de blir for er att lasa detta sen. Men nu ska jag fixa i ordning mig for middag, vi hors snart. Pussar !! kommer hem pa tisdag, sa vi hors da om inte innan

Fredagen





Lite om fredagen och så då..

Fredagen Började med skola, vi hade slagit ihop svenskan, engelskan och matten som sagt och vi skulle fika och hade de trevligt. Haha, och som vanligt prata om sex med våra lärare.. ja våran klass är ganska knas. Jätte mysigt i alla fall. Körde ett "frågequiz" om lärarna om vad de gick på gymnasiet, drack på krogen, skulle göra i sommar osv.. och mathilda och jag vann såklart!! :D Wiie! Efter skolan kidnappade vi lina hem till fina Linköping, kollade på studenterna i staden (snart våran tur, fan vad vi ska köra!!), åkte lite senare hem till mig för fixa oss och käka med felicia. Krökade lite smått hemma oss mig innan vi stack till staden, då våra planer inte riktigt vart som de skulle.. så vi satt oss på mocka ett tag och myste, snacka och träffade några trevliga grabbar vars namn jag inte kommer ihåg. Sedan hängde vi lite med bonnkapälle och studenterna, träffa lite vänner. Riktigt trevligt, kunde vart roligare men men.. Sen sprang vi ner mot station i spöregn, haha lite kul tyckte jag, när vi var på väg ner träffade vi en ÄKTA student, haha hur skön som helst! Hans citat under kvällen "det bästa med studentveckan är att man inte kommer ihåg någoting ifrån den" haha rolig. Kom hem till mig vid 2 tiden, då vi käkade lite nattmacka, chips och godis mums.
Kvällen gick lite som den gick.. men sålänge jag har mina brudar så är jag glad i alla fall hihi. ♥

Nu ska jag fortsätta packa, packa och träna pussar!

trött

Usch. Så hima trött och sliten, som ni kanske ser på bilden haha. Berättar om gårdagen och lite idag senare, för nu ska jag ta en dusch och försöka vakna till lite här haha. Pussar på er!

NU film med felicia



Hej! Idag var jag i skolan en stund och bara gjorde inte ett skit (hade restdag, skulle göra ett prov.. men kände att jag inte kunde något så sket i de). Sen åkte jag hem på en gång, slappa ett tag. Gjorde mat med pappa, lax potatis med dilsås mums!! :) Nu är felicia här, vi tänker ut lite planer för helgen...

varit på bio



Kom nyss hem från bion med Mathilda, såg what to expect den var ganska bra faktiskt. Sen gick vi runt lite på staden och hade de trevligt. Snart ska jag sova puss.


SVERIGES NATIONALDAG



Sveriges nationaldag... alla bara
"what? är det idag.." Tycker de är lite små synd att vi är (typ) de enda landet som inte firar våran nationaldag. Den är ju där för firas inte för att glömas, rigth? Sen är de också synd att nu när jag skriver detta att jag kommer tas som rasist/nasist av en del för jag skriver de här, eller om jag skulle sjunga nationalsången. Jag tycker bara mitt land. Jag har inte något ont om någon, alla är lika that it, varför ska alla hålla på och tjafsa det ? Jag bor i sverige, jag är svensk (skulle vilja vara typ italienare, spanjor eller något coolt) men nej jag är hel svensk, inte rasist/nasist för jag älskar sverige.
Så med detta säger jag, ha en bra nationaldag. (om några år kanske den börjar firas som norges... how nows?)

Du gamla, du fria
1.
Du gamla, Du fria, Du fjällhöga nord
Du tysta, Du glädjerika sköna!
Jag hälsar Dig, vänaste land uppå jord,
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.

2.

Du tronar på minnen från fornstora dar,
då ärat Ditt namn flög över jorden.
Jag vet att Du är och Du blir vad du var.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.

3.
Jag städs vill dig tjäna mitt älskade land,
din trohet till döden vill jag svära.
Din rätt, skall jag värna, med håg och med hand,
din fana, högt den bragderika bära.
din fana, högt den bragderika bära.

4.

Med Gud skall jag kämpa, för hem och för härd,
för Sverige, den kära fosterjorden.
Jag byter Dig ej, mot allt i en värld
Nej, jag vill leva jag vill dö i Norden.
Nej, jag vill leva jag vill dö i Norden.

(haha en till rolig sak att de är inte alls många ungdomar om ens vuxna som kan sveriges nationalsång? ska vi verkligen vara de enda landet som inte bryr sig om vårat eget land utan bara vill bort utomlands, till värmen, klaga på sverige har så dåligt väder haha.)

fall seven times stand up eigth times


godmorgon

Hej finisar! Jag sitter och pluggar som vanligt, sista nu.. åh. Får **?@59%/#%€) typ.. Ska ta en liten paus snart och fixa lite inför resan nästa veckan (kläder osv..). Får se vad som händer ikväll, bio eller så kanske:)
Nu ska jag försöka plugga, ha en bra dag sötisar.

plugghäst

Fan vilken plugghäst jag har blivit! Pluggar fan jämt.. ger ju resultat men.. *STOLT*  Nu sitter jag i sängen med moa vi ska väl se någon film eller sova snart. Såg på Alcatraz på 4an förut som jag tycker ni borde också se om ni gillar kriminallare osv. Imorgon har jag som sagt två prov att göra, sen är jag fri. (nästan sommarlov..) SÅ JÄVLA UNDERBART!!! Jaja ska väl sociala mig med Moa nu, godnatt & puss på er ♥

ben&jerry

Hey sunshines! Allt bra?:) Kom hem för en stund sen, sitter och äter lite ben and jerry (caramel cew cew, en av mina favoriter!!) ♥ Var på stan med min mamma en lite snabbis för solning och lite smått och gott. Fick "sminklektion" på make up store imorgon också, längtar! Åh :D Nu ska jag damsuga och städa lite smått sedan plugga på igen, moa kommer hit någon gång snart jag vet inte haha. Jaja massor pussar i regnet på er!



HHAHAHAHA hittade en söt liten bild på mig och mathilda från arkivet, blir fan rädd för mig själv!

Trotsade vädret och gav mig ut i detta spö...

img_7880 (MMS)

Trotsade vädret och gav mig ut i detta spöregn (med paraply) men de hjälpte ju inte ändå vart ju verkligen DYGSUR.. Usch, jaja mysigt haha. Ska dra mig in till stan för möta upp mor min, puss

godmorgon

Godmorgon sötisar! De flesta andra är väl i skolan nu, eller ni läsare kanske redan har slutat? :D Själv ligger jag hemma, för vi ska ha "plusdagar" resten av veckan, då alla med rester får jobba i fatt de och göra prov och så vidare. Tycker att de är bra att vi har de på min skola, i fall man missade natoniella tex eller något. Jaja, jag har bara två prov att göra så ska plugga de sista på dem idag och åka in till skolan imorgon. Sen är jag ledig till på fredag, då vi bara ska fika med svenska, engelska och matte lärarna mysigt! :) Jaja nu ska jag plugga på, vi hörs senare. Ska lägga upp gårdagens outfit också..

fika på steves med tildisen

Hej babes! Idag så har jag bara chillat, träna lite smått idag också (körde intervall på 7 km) lite små bra i alla fall! Sen så fixade jag en ny design som ni kanske ha märkt ;) Ska även fixa ny header snart.. har sagt de ett tag men får tag i de nu eller när jag kommer hem från grekland. Men hiss eller diss till nya designen? :D Vid 7 tiden åkte jag mot staden för ta en fika på steves med tildisen. Vi prata om allt och inget, käka lite gott och myste i våran fina stad. Haha hittade på lite bus också.. ;) Nu är jag hemma i alla fall, sitter i soffan och kollar på BB finalen såklart! HANNA J go go go

godnatt

Godnatt på er mina fina! Ledsen att jag knappt har bloggat idag men har pluggat för fullt inför de sista innan jag kan ta sommarlov ♥ Nu på kvällen har jag bara myst och så, var ute en stund förut och träffa en hehe. Nu ska jag dra mig mot sängen för plugg och träning imorgon! Haha vad fan händer med mig? Jaja så går de när man försöker arbetar bort alla problem på andra sätt..

tack så jävla mycket för allt. ni gjorde mig så jävla stark. jag var stark. efter alla år så hade jag äntligen blivit oslagbar. men ni krossade det så jävla enkelt. grattis, ni lyckades. ha ett bra liv idioter.

NYTT


De blåa och coralla linnet ska jag köpa i veckan, köpte även ett grönt sådant linne också! Kan lägga in de senare. Lite av veckans shopping i alla fall. Behöver ju lite nytt och fräsht till grekland ju! Åker snart.. ;)

Ramons tröja H&M 149/Beiga byxor VILA 50 (rea!)/Svart mönstrat linne VILA 100 (rea!)/Linnen GINA TRICOT 99/Shorts GINA TRICOT 399/Skor köpta på STYLE BY TYRA utförsälning 200


Victoria Cato

  • En 19 årig tjej ifrån Linköping. Som älskar att inspirera och sprida glädje. Spontan, glad och älskar att träffa nya människor. Bor i en walk in closet, haha.

    Här kommer du få läsa om shopping, fest och träning. Det bästa jag vet är att resa. Jag är målinriktad, postiv och ger sällan upp.

    Följ mig även på twitter & instagram @victoriacato heter jag där!

    Kontakt: [email protected]



    Follow on Bloglovin