Godmorgon!

Godmorgon på er! Börjar 12 idag, men tänkte faktiskt vara duktig och dra till gymmet såhär på morgonen eller kanske springa en bit ute? Hmm ja varför inte. Får se. Men först god frukost, PUSS

Life is good

En favorit bild från Paris 2011. Saknar den veckan så mycket!

Hejhej! Har inte blivit så många inlägg på sista tiden, men har helt enkelt inte haft någon ork. Men hade en riktigt bra helg med Mathilda, vi förfesta och fixade oss hos henne sedan drog vi ut träffade lite folk ute. Drog sedan till Platå för träffa några vänner. Dans, prat och annat trevligt. Sedan fyllekäkade Mathilda och jag på Mc, där vi träffade några härliga människor, drog på efterfest, kom hem vid halv 6. Riktigt bra kväll!
 
Denna vecka har varit sådär, men nu börjar humöret gå uppåt igen.. kan vara för att de snart är helg +valborg? Ska ju på kryssning med bästa vännen 1-2 juni, har fått sommarjobb, åker till rhodos i två veckor. Ja livet går bra.
 
Just nu har jag natur, sedan svenska lektion. Dör redan, vill bara hem. Vi hörs, PUSS

New in

Lite smått och gott från Ullared. + en rosa UNDERBAR resväska.

Sjukhuset

Hejhej! Är nu på väg hem efter att ha varit på sjukhuset, allt gick bra och gillar att min läkare sa "oj vilken lång medicin lista du har!" Haha, låter som jag knarkar typ. Nästa så. Köpte med mig naturgodis hem också, mums!! Nu ska jag hem och fixa lite plugg. PUSS

Sore Muscles Happy Pain

MysOnsdag

 
Hejhej! Hur mår ni? Själv känner jag att livet är helt okej. Rullar på liksom. Skola idag i alla fall, hade bild, nog ett av de bästa ämnena på jorden. Älskar bild. Har de imorgonbitti också, vilket bli min enda lektion för att jag
ska till sjukhuset senare. Wiii, känns lite bra. Ska nog gymma efter det då! Ikväll blir lugnt, ska städa lite smått i rummet, tända lite ljus och se film. MysOnsdag! Helgen blir nog ganska lugn den med, för ska
till Ullared på lördag morgon. Men nu ska jag sätta mig och skissa lite på olika saker.. 

PUSS

She's Not Me

 
 
Att Zara Larsson är grym behöver man ju inte ens nämna, för de vet ju alla. Lyssna på hennes nya låt, underbar.

En Liten Bok

De här med gymnasieval har ju jag redan gjort. Tror dock inte att jag fattade hur seriöst de är, hur viktigt. att de inte "bara är 3 år". Ja de är 3 år, men om du går något du inte har något stort intresse utav är det ganska jobbigt.
Att jag valde stylist, går inte en dag utan att jag ångrar, jag vet vad jag vill bli, jag kan mina mål och jag kommer nå dem de vet jag. Men att sitta där på hantverken göra något jag inte har intresse utav är ganska jobbigt, att tänka att jag kunde sitta och läsa matte, fysik eller något annat JAG KOMMER ha använing för senare i livet.
 
Jag kom ihåg när jag valde gymnasium i 9an, jag var så skoltrött, ville gå sam osv, men trodde inte att jag skulle orka. Så därför eftersom jag ändå älskar bild och form, inredning, aritektur och allt sådant, så valde jag en inrednings linje i Norrköping, en estet linje i Mjölby och sist stylist i Norrköping.
 
Varför jag valde stylist då? Ja, många tjejer är intresserade utav smink, inklusive jag, absolut. Jag älskar färger, vara kreavtiv, att vara kreativ är något att de jag måste ha i min vardaga, "att skapa något". Men till detta behövs även intresset om man ska kunna gå i 3 år med glädje, att orka.
Prata med många om de, att gå sam, natur är inte så jobbigt, visst det är plugg, men jag saknar SÅÅÅÅÅÅHÄÄÄÄR mycket att plugga och skulle göra vad som helst för att drunka i läxor, att ha matte, att ha sam och andra lektioner mer. Men åter till sak, när man går t.ex sam, då behöver du inte vara intreserad utav något på så sätt, du sitter där pluggar och lyssnar som du har gjort i flera år innan, de är ändå alltid en gnutta intressant med de flesta ämnena. Men om man väljer t.ex nu stylist då, jo du har knappt något plugg i "vanliga" ämnen, du behöver knappt läsa något om du inte vill ens, men du behöver gå på dessa hantverkslektioner, att göra frisyer, att sminka på olika sätt, att plugga på olika ögonformer, skugglogiker, hur man skuggar där o där, olika ansiktes former osv... Och vill du verkligen inte bli detta i framtiden, satsa på det? Så kan jag lova dig att de är mycket skönare att sitta och drunka i matteböckerna, samhällslektionerna eller tråkiga naturlektioner.
 
 

Sen måste jag bara säga att jag hade hoppat av och bytt för längesedan om jag inte hade haft så UNDERBARA vänner. Ni är bäst. (visst jag är självständig, men svårt att lämna dem, få gå om ett år och läsa om igen).

New in

Varit lite off med allt på bloggen, så tänkte slänga upp lite nytt från make up store. PUSS

Ida Sjöstedt

 
Har ni sett Ida Sjöstedts nya små skapelser? Helt underbara! Avgudar henne. Hon gör så vackra klänningar.

April april

Idag, påskmiddag hos mormor o morfar, hockey, renast garderoben, plugg, nu mys framför Tvn. PUSSVictoria Cato

  • En 19 årig tjej ifrån Linköping. Som älskar att inspirera och sprida glädje. Spontan, glad och älskar att träffa nya människor. Bor i en walk in closet, haha.

    Här kommer du få läsa om shopping, fest och träning. Det bästa jag vet är att resa. Jag är målinriktad, postiv och ger sällan upp.

    Följ mig även på twitter & instagram @victoriacato heter jag där!

    Kontakt: victoriaacato@outlook.com    Follow on Bloglovin