Vi pressar oss mer och mer för att lyckas

 
 
Vad handlar livet om? Vad är meningen, var är målet? Att ha det mest skrytsamma jobbet, tjäna mest pengar, ha de bästa betygen, ha mest vänner, märkeskläder. Vad är viktigt? Är verkligen alla dessa materiella sakerna så viktiga för oss, att de tar över oss, blir inte en del av livet utan en del utav oss. Att de där skrytsamma välbetalda jobbet gör att du glömmer allt annat, att ha de bästa betygen men missat allt annat i livet. Att vi tappar bort oss själva i allting.
 
 
Vi pressar oss mer och mer för att lyckas. För att just få de bästa betygen, sitt drömjobb eller bara uppnå sin dröm. Det är de inget fel på. Men när vi tappar oss själva på vägen så går det för långt. Visst jag har också höga mål, vill ha höga betyg, tjäna pengar för att kunna bo fint och resa mycket. Men är det verkligen så viktigt som vi får det att låta ibland? Blir du verkligen lyckligare av att köpa alla de där topparna du vill ha varje månad, att ha den där väskan du har drömt om, ha din drömbil, bo i ditt drömhus som du har inrett precis så som du vill ha det. Ja, det är lycka. Men är allt de värt de när familj, vänner och även du själv kommer i mellan? Är det viktigt att ha de finaste kläderna då?
 
 
 
 
 
 

Fab dressEn bra fredag

 
Igår var det förfest hos Natalia för att fira henne lite, vi drack, spelade lite spel, dansa och hade de bra. Efter elva tog vi bussen ner mot stan, sen vart de platå hela kvällen med dans dans och dans. En bra kväll med massa nya härliga människor. Tog tåget hem för en gångs skull och vaknade i min egna säng. Ligger nu igen i sängen och väntar på att mamma och jag ska göra lite julgodis. Puss.
 
 


Victoria Cato

  • En 19 årig tjej ifrån Linköping. Som älskar att inspirera och sprida glädje. Spontan, glad och älskar att träffa nya människor. Bor i en walk in closet, haha.

    Här kommer du få läsa om shopping, fest och träning. Det bästa jag vet är att resa. Jag är målinriktad, postiv och ger sällan upp.

    Följ mig även på twitter & instagram @victoriacato heter jag där!

    Kontakt: victoriaacato@outlook.com    Follow on Bloglovin