#makeup


Nytt smink från too faced. Snacka om glad tjej haha. Testat de mesta och hur nöjd som helst!! 

Kämpa nu


Stressig vecka. Helt slut. Massa plugga som ska fixas. Imorgon är det äntligen fredag i alla fall, vilket innebär praktik. Gud vad jag har längtat! Efter praktiken blir det jobb sedan ska jag åka och handla mat och lite annat gott tills på lördag. För då ska jag och mathilda ha födelsedags middag med alla våra favorit tjejer!! Så kommer bli bra helg. Men nu ska jag sova, godnatt.

OotdBilder från i fredags


My partners in crimes 

Michael kors


En födelsedags present från i måndags. Så kär i denna skapelse. Perfekt. 

Ekar tomt


93 dagar kvar. Äntligen.

Ekar tomt på bloggen. Men orkar inte ta tag i det just nu, försöker fokusera på det som verkligen är viktigt. Men det går inte. Får bara panik. Ångest över allting just nu. Försöker göra mina vardagar och helger lite roligare för att ens ha ork till att göra läxor. Craving

 
Totalt kär i denna jacka. Letat som en galning efter en vit kappa. Men denna är fortfarande högst upp på listan. Dock ligger denna i en högre prisklass än vad jag har råd med som student.

Never give upMåndag 3 Mars


Hej på er! Idag var jag hemma från skolan av olika anledningar. Mådde inte bra helt enkelt. Så idag har jag försökt att inte stressa, inte tänka på hur allt ser ut hemma, inte tänka på skolan, inte göra några listor på vad som ska göras, inte tänka på planer och allting som är runt om en. Bara ta hand om mig själv. Mamma kom hem med en stor godispåse förut, gott gott! Nu väntar jag på maten ska bli klar.


Ska bara säga hur glad jag är över hur fina vänner och familj jag har. Underbara hela bundten!  

Helgen i bilder


Victoria Cato

  • En 19 årig tjej ifrån Linköping. Som älskar att inspirera och sprida glädje. Spontan, glad och älskar att träffa nya människor. Bor i en walk in closet, haha.

    Här kommer du få läsa om shopping, fest och träning. Det bästa jag vet är att resa. Jag är målinriktad, postiv och ger sällan upp.

    Följ mig även på twitter & instagram @victoriacato heter jag där!

    Kontakt: victoriaacato@outlook.com    Follow on Bloglovin