Vad är äkta när allt är fejk?

En äkta och ärlig värld? Vart fan är den? Så jävla mycket lögner, så mycket svek. Trött på lögner. Vad är meningen ens? Som man inte vet, som man inte förstår. Säg sanningen istället, en lögn sårar så mycket mera. Så jävla trött.
 

Fredagsmys fyller 20 år


Fredagsmys fyller 20 år, så de måste man ju fira med godis och lite mjölk (samt lite vin). Riktigt svenskt hemma mys med idolfredag haha. Imorgon ska jag träna med pappa, jobba, sen träffa Tildis på kvällen. Söndag blir det jobb. Puss loveis 

Planera framtiden


Dags att ta tag i livet, i framtiden. Börja planera alla studier och kurser. Sjukt taggad på alla planer jag har tänkt på nu. Känns sjukt bra!!

Jag och min hattHöst jag gillar dig#blickartillbakadåmanvarlitenNågra favoriter

The peopleKämpar på


Försöker komma igång med träningen, så sprang en liten sväng förut. Så himla skönt att få lite rutiner. Springa är ju bästa terapin också enligt mig (med musiken i öronen såklart!). Nu ska jag krypa ner i sängen och sova, jobbar imorgon. Så nervös och panik.. Gråter typ.

Lunchen förutTorsdag 18 september


Behöver åka bort någonstans, inte vara fast här haha. Skulle vara så välbehövligt. Men men imorgon är det jobb. Idag ska jag bara vara hemma och inte gör något. Träna tänkte jag göra dock.. Behövs haha.

Frukost dejt med pinglan


Fannys och min frukost imorse. Hur god?? Himmelen. Gjorde scones, plockade plommon från trädgården, värmde jordgubbar, skar upp grönsaker osv... Frukost är så himla underbart.

Du kommer ångra digÄckligt besviken och trött


Idag var jag frisk och pigg. Så tog tåget in till stan för att söka lite jobb och lite mys tid med Felicia. Trevligt. Efter 16 tiden mötte jag upp Anna, gick och fikade. Mathilda och Jenny kom sen också. Super mysigt, BB alltså.. Världens bästa tjejer. Nu ska jag sova, upp tidigt imorgon för att gå på ullrikemarken med mormor, morfar, farmor och farfar. Ska bli mysigt. Godnatt allihopa!

Kiss slowly, love truly.Studentes lyckliga dar


Gud vad jag saknar studentdagen, studentveckan, veckorna innan, månaderna innan.
När man beställde studentmössan, när man satt och letade klänning och skor i timmar till både veckan och studentdagen. När man fick mössan, visselpippan, megafonen.. den lyckan. Veta att snart springer jag ut, klar med gymnasiet. Ryser när jag skriver det bara. Den känslan var oslagbar. Veta att man är på väg, att gymnasieåren var snart slut, man var snart "vuxen", nya kapiteln i livet skulle börja på riktigt.

 
 
 
Man var så lycklig, så stresad, uppjagad, ledsen, överlycklig, hade sådan ångest, mycket ångest, stress, och lycka. Studentveckan.. vad ska man säga? Man var så kär i livet, man drack alldeles för mycket alkohol, man sprang omkring överallt, bryde sig inte över någonting mer än att "vi ska ta studenten, fyfan vad vi är bra..". Så mycket jag sjöng de veckorna har jag nog aldrig gjort. Så mycket tåg och bussar på 2 veckor har jag nog aldrig heller åkt på så kort tid, Norrköping, Linköping, Katrineholm, Linköping, Norrköping.. bara för att inte missa något och leva livet överallt med de mest underbara människorna jag vet.
 
 
 
 
 
 
Dagsfyllor på stan, shots, vin, shots, cider, drinkar.. och om igen. Vet fortfarande inte hur mycket pengar jag brände under dessa veckor, tror inte heller jag vill veta.
 
Så till alla er som tar studenten 2015, TA VARA PÅ ER STUDENT!! De kommer vara en av era bästa dagar i erat liv, veckor och månader. Ta vara på det, så avundsjuk på er ska ni veta.
 
 
 

Underbar frukost imorseSöndag 7 september


Livet rullar på helt ok. Helgen har jag bara varit hemma. Min söta systerdotter var här ett tag igår, myste massor med henne. Gullungen blir 1 i november, snabbt tiden går. Var även på Harry Potter i Norrköping igår också, ska lägga upp bilder ikväll tänkte jag. Var riktigt kul och häftigt att gå där, trodde dock de skulle vara lite större.. Men var riktigt cool känsla, som att man var där. Idag ska jag åka in till stan för min andra städjobb, sen blir det hem och göra mat. Jobb imorgon igen. 

Jag vill hellre vara bortgjord än vara ensamTisdag 2 september

Hej allihopa, allt bra? Idag var jag på arbetsintervju och imorgon ska jag börja provjobba, sen jobba helgen. Gud vad härligt!! Saknat att göra något. Äntligen känns det som livet är på gång igen. Planerat framtiden med plugg, jobb och annat skoj. Så känns bra. Nu sitter jag i soffan och ser på tv. Ska börja med maten snart tror jag. 

Då sanningen gör alldeles för ont att tro på

Victoria Cato

  • En 19 årig tjej ifrån Linköping. Som älskar att inspirera och sprida glädje. Spontan, glad och älskar att träffa nya människor. Bor i en walk in closet, haha.

    Här kommer du få läsa om shopping, fest och träning. Det bästa jag vet är att resa. Jag är målinriktad, postiv och ger sällan upp.

    Följ mig även på twitter & instagram @victoriacato heter jag där!

    Kontakt: victoriaacato@outlook.com    Follow on Bloglovin