Helgen


En riktigt bra lördag!

Igår så kom Fanny hit vid halv fyra, vi började fixa oss och tagga till kvällen. Käkade riktigt god mat och begav oss till tåget mot stan. Förfestade med ett helt gäng härliga människor, drog oss mot platens där vi var onyktra och glada resten av kvällen. Dans hela kvällen. Utskickade 03.10 för vi dansa för länge haha utan musik osv... Drog till donken och käkade lite. Väntade på fylleskjutsen skulle komma, träffade två killar som hade missat tåget så då vart de en liten roadtrip till boxholm innan hemvägen. Sedan landade Fanny och jag i sängen runt sju tiden, trötta som bara den. 


Idag gick vi upp efter ett tiden käkade då frukost, hade girltalk, såg lite tv och käkade lite chips & godis. Lämnade henne på station efter halv fyra. Sen dess har jag varit barnvakt åt min systerdotter som inte ens är 3 månader. Så mycket kärlek till denna helg <3


  0 kommentarer på "Helgen"


Skriv en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-post:

Bloggadress:

Kommentar:
Victoria Cato

  • En 19 årig tjej ifrån Linköping. Som älskar att inspirera och sprida glädje. Spontan, glad och älskar att träffa nya människor. Bor i en walk in closet, haha.

    Här kommer du få läsa om shopping, fest och träning. Det bästa jag vet är att resa. Jag är målinriktad, postiv och ger sällan upp.

    Följ mig även på twitter & instagram @victoriacato heter jag där!

    Kontakt: victoriaacato@outlook.com    Follow on Bloglovin