BE SEXY AND CONFIDENT

Tänkte bara ge er några små simpla och enkla tips för att komma igång med ett förhoppningsvis hälsosammare och friskare liv.

 

- Drick mycket vatten (ingen Cola, iste etc.)

 

- No candy, chips, dipp, kakor mm

 

- Ladda ner den bästa träningsmusiken. (får dig peppad och motiverad).

 

- Köp färgglada, fina, snygga, sexiga, ja vad du önskar träningskläder! Funkar verkligen!

 

- Gör någon form av Cardio (Cardio innebär all sorts träning som får ditt hjärta att slå fortare under en viss tid. Tillexempel, jogga, springa, simma eller annan form av träning som gör att du håller igång konstant). som du tycker är roligt ungefär 3-4 gånger i veckan. Öka sedan successivt. Eller så kan du köra kondition och styrka för sig några gånger i veckan.

- Ät regelbundet (just för att du inte ska äta pga. du är hungrig)

- Försök att alltid fylla hälften av tallriken med grönsaker (det grönare desto bättre), 1/3 protein (kött, fisk, sojaprodukter, nötter, tofu) och 1/3 kolhydrater (kör på fullkorn då, brunt ris, fullkornsbröd, fullkornspasta etc.)

- Planera din träning regelbundet. Du kan inte leva utan att borsta tänderna, till exempel. För att du känner dig äcklig, inte sant? Ja, det är bara att börja tänka likadant ang. träning. Du kan alltid hitta tid för din träning. Se det som som en slags kvalitetstid du inte kan leva utan! Men träna självklart inte om du är sjuk, eller om du kört så hårt att du verkligen behöver vila. Vila är också viktigt!

- Om du kämpar med sockerberoende, eller har dåliga matvanor så är mitt råd att alltid försöka att inte ha det hemma alls. Och gör inte upp regler som "Två gånger i veckan är ok". För till en början så måste man få sin kropp att klara sig utan extra tillsatt socker, kaffe etc. (vad det nu är som du vill sluta äta). Det är bättre att inte äta dessa saker alls ett tag. Du kommer även snart att inse, att livet utan det, är verkligen inte så komplicerat som det känns.

 

* GLÖM INTE!! Att alla människors kroppar är olika, unika och fina.


OKEJ, NUUUU KÖR VI !!!

 

 

 

  0 kommentarer på "BE SEXY AND CONFIDENT"


Skriv en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-post:

Bloggadress:

Kommentar:
Victoria Cato

  • En 19 årig tjej ifrån Linköping. Som älskar att inspirera och sprida glädje. Spontan, glad och älskar att träffa nya människor. Bor i en walk in closet, haha.

    Här kommer du få läsa om shopping, fest och träning. Det bästa jag vet är att resa. Jag är målinriktad, postiv och ger sällan upp.

    Följ mig även på twitter & instagram @victoriacato heter jag där!

    Kontakt: victoriaacato@outlook.com    Follow on Bloglovin