Up and down

Hej på er! Tänkte bara säga godnatt och att bloggen blir nog lite tom veckorna framöver också då jag åker till Grekland lördag natt. Gud vad jag längtar! Sjukt. Nu ligger jag vaken som varje natt, uttråkad och trött. Måste få lite rutiner igen, haha. Så ska försöka sova, imorgon blir det mys med fina vänner. PUSS

Real me in 10 sec

En bättre helg

Hade en bättre helg med utgång på fredagen i Linköping som bara skulle vara ett glas vin men vart dans hela natten på hela ågatan, med bad i fontäner och allt annat haha. Lördagen vart de förkrök hos en kompis sen vidare till puls där vi "fuckade ur" och hade en awesome natt. Åker ju på lördag natt till Rhodos, så ska spendera de mesta jag kan med vänner, mat och god dricka haha.

25 juli

Hejhej! Idag efter frukost så vila jag lite, fixade mig lite och gick sedan till farmor & farfar för att träffa kusinen, farbror & faster. Åt mat, fika, pratade och lekte. Nu är jag hemma och väntar på maten ska bli klar (grillat som vanligt, mums!) mormor, morfar och moster är här också! Köpte en stor godis påse förut också, som jag ska äta med nöje och se film. Mycket släkt i bloggen idag känner jag haha.

Panncakes yum

Dagens lunch, yum. Underbar! Nu gör jag ingenting igen, får se vad som händer ikväll. De flesta jobbar ju så är lite ensam haha.

22 juli

Hej snyggingar! Allt bra med er? Jag har haft en riktigt mysig dag. Solade en stund efter frukost,,fixade mig och drog sedan in mot staden för mys och prat med Helena. Super trevligt! Nu är jag hemma, käkar jordgubbar och ska kolla på Wallander.

Vi sa en fika, vi sa en shot

Igår åkte jag till Norrköping för fika, men vart istället en mini utgång med Lina och Natalia (hennes mamma + kompisar, var också med på ett hörn). Vi drack drinkar, cider, shots och hade det bra. För bra haha. Träffade senare några kompisar till Natalia, trevligt. Åkte kundvagn och var nära att dö haha.

Morgonmysepys

Gick upp ganska sent idag, gjorde frukost och morgon myste med gossip girl. Ska nog se något avsnitt till, sen gå ut och fixa lite på altanen. Som vi har målat vit och köpt nya möbler;) äntligen!

Sena nätter, tomma glas

Och idag var de verkligen tomma, ingen ågatan idag. Hur länge som helst jag inte spenderade min fredag där, med alkoholen, vännerna, dans till skorna är trasiga, fylle käk och naturligtvis alla nya människor. Men inte idag, idag är jag hemma, för mig själv. Imorgon ska jag till Norrköping senare på dagen för träffa mina kära vänner, men inatt spenderar jag natten ensam och uttråkad på livet. Haha deppat? Nej, inte alls. Livet är faktiskt toppen!

18 juli

Hej på er! Första dagen på sommarlovet var ju i måndags och har faktiskt inte slappt så mycket, har fixat små ärenden, tränat och sen slappat lite haha. Helgen närmar sig igen, självklart blir de ågatan som vanligt;) Idag var jag på ikano med syster, köpte en söt topp från bik bok, ni får se bilder på den imorgon eller helgen! Nu ska jag se serier och bara vara med mig själv, ensam, haha. Skönt det med!

Godnatt

Hejhej! Tomt här igen, men det är sommar, har fullt upp med de ena och de andra. En bra sommar, med vänner, jobb och fest. Åker ner till Rhodos 3 augusti också, känns bra! Imorgon tänkte jag lägga upp lite alla möjliga bilder och berätta lite om vad jag har gjort. Och lägga upp en video från helgen som jag har klippt lite, haha lyckad helg var det i alla fall. PUSSS

10 juli

Hej på er! Usch vilket väder de har varit idag (typiskt svenskt ämnen haha!) åska och mullra så fönsterna på jobbet skakade, hoppas på lika fint som det var igår tills imorgon. Solen sken, de var varmt på både dag och kväll, gick i klänning efter jobbet och bara njöt. Imorgon är de även näst sista dagen på jobbet, känns både skönt och tråkigt. Nu ska jag sova, godnatt!

Träningsvärk

Hejsan! Jobbade till 15.30 idag, sedan dess har jag hunnit med att vara hos frissan, gått en snabbis på stan, jobbat på mitt andra jobb och ett träningspass! Nu ligger jag i min säng och längtar efter att sova, skulle bara säga hej.

7 juli

Hejhej! Idag var det en riktig sommardag, så jag och Mathilda drog ut till Nässja för bada och sola. Var mysigt! Nu är jag hemma, har duschat, ätit och fixat naglarna tills imorgon. Taggar nu sista jobbarveckan för sedan köra FULLT ut med träningen helt. Kommer bli så skönt, men kommer också sakna att jobba på älderboendet.

 

Imogron efter jobbet ska jag även åka till mitt andra jobb för städa kontoren sedan ska jag träna också tänkte jag. Tror jag skippar måndagsklubben med tanke på att jag jobbar kl 9 på tisdagen sedan.. hehe.

 

6 juli

Igår blev det såklart utgång! Åkte till Mathilda efter jobbet, åt mat och drack goda rosa drinkar (se bild). Fixade hos, skippade klackar igen haha. Drog oss sedan mot 55:an för dricka vin med hennes syster, trevligt! Efter hon hade gått hem så beställde vi in shottar och drack cider, träffade på några vänner och begav oss mot platå. Dock var det ganska lite/tråkigt folk där, så vi sprang mellan 55:an, Platå och Ågatan hela kvällen.

 

Sedan när vi skulle gå hem så gick vi såklart och sjöng lite med annat folk, sånt som hör tll liksom. Träffade några härliga människor och hamnade sedan på den sämsta och skummaste efterfesten.. Kom hem vid 6, sov och sov. Nu på kvällen har jag ätit mat och jordgubbar med familjen + mormor och morfar. Sedan spenderat kvällen med serier i min ensamhet.

Helg imorgon!!

Hej på er! Bloggen är under ombyggnad just nu, så ursäkta hur den ser ut. Den är väl klar inom kort. Och imorgon är det helg, min bästi är hemma, kan inte bli bättre!! Ganska taggad ändå. Men mest på sova just nu, riktigt trött och imorgon är det jobb så sängen kallar nu. PUSS

En bättre helg

Hejhej! I fredags tog jag en spontanare till Norrköping för sedan dra vidare till Söderköping och käka glass med några vänner. Vi vart så mätta att vi rullade fram och mådde illa haha. Sen har jag ju saknat mina vänner så mycket, så följde med hem till Katrineholm och varit hemma hos lina sen idag. Vi har bara haft det bra och ätit gott. Hon jobbade ju i helgen också så fick roa mig själv några timmar haha. Enda dåliga med helgen: missade bråvalla.. Men hey? De kommer flera år! Nu ska jag sova, för imorgon är det jobb igen. Bara 2 veckor kvar, snabbt det går.



Victoria Cato

  • En 19 årig tjej ifrån Linköping. Som älskar att inspirera och sprida glädje. Spontan, glad och älskar att träffa nya människor. Bor i en walk in closet, haha.

    Här kommer du få läsa om shopping, fest och träning. Det bästa jag vet är att resa. Jag är målinriktad, postiv och ger sällan upp.

    Följ mig även på twitter & instagram @victoriacato heter jag där!

    Kontakt: [email protected]



    Follow on Bloglovin