småstadslögn

Jag skulle aldrig varit nöjd.
Jag skulle aldrig ha lutat mig mot något som var så svagt.
Så den stora planen blev fördröjd.
Den blev förhindrad av en småstadslögn om att våga kan va fel.          
Jag såg år rulla förbi.
Jag såg människor och fabriker stå kvar som om dom sov
men dom var tomma inuti.
Och deras skal bad upp titt himlen om en småstadsharmoni.
Och att jag var av samma sort som dom
det blev min största lögn.
Men om du vill va kvar är det väl bra
men det är inget för mig
det är inte längre jag.
Jag snubblar hellre in i någonting fort
än att behöva ångra allt.
Allt jag aldrig gjort.          
Så all tristess den blev till mod.
Och dom små torgen och butikerna symboler för en plats
där ingen annan ens förstod.
Att världen sträcker sig långt längre bort än dit ögat kan nå.
Och att jag var av samma sort som dig
det blev min största lögn.
Men om du vill va kvar...
Men det finns ingen att klandra där.
Det är bara något mellan mig och mig själv...

Precis kollat på första avsnittet av


Precis kollat klart på första avsnittet av The Killing, med Joel Kinnaman. Killen är för snygg! Och älskar filmerna/serierna han är med i, så himla bra skådespelare! Ska i alla fall checka lite tv, försöka få ordning på bloggen. Sen blir det sängen, förväntasfull till att vakna imorgon... får mitt svar om jag har kommit in på gymnasiet! Jag är super nervörs. Tänk om jag inte kommer in??! Panik, just nu säger jag bara. Panik.

Så tipsar er att torsdags kvällar framöver, titta på The Killing på tv4 ! ;)

Snygga bilar!! - jag är skapligt kär!


drömma. drömma. helt ok. men det ska bli verklighet. någon gång i alla fall. jag vill ha. jag ska ha.
ÅHHHHHHHHH BILAR !!

Shopping från i måndags & Frankrike

Shopping sen jag var på stan en snabbis i Måndags, sen köpte jag lite nödvändigt som bikin, 3 par trosor.







Shopping från Frankrike!

men du -jag saknar dig.


En favorit bild, sen jag var i Paris.


I do not know why you get up in the tanks. You should be forgotten.you were nobody special. you were not any more than anyone else,one in the crowd. hiding behind the sowing you tell me and the liesyou hide the other. you were another person in income, everything you said seemed so good. what you said on the phone, seemed so perfect. reality turned out, you were so much better thaneveryone else, you were honest. I do not know why I fell so quickly.it was something I phase supply for. something I still could not let go. I have a sort of attraction to you. When I hear your name, stopthe world. but for mankind, I pretended that nothing at all. for do not want to show that I have become weak. I fell head over heels. I am so far from being in love with you. but you.

jag saknar dig.

ser just nu på

 
Sitter just nu framför tvn och ser på The Perfect Man, så sjukt bra! Ska se klart på den, så vi hörs lite senare mina söta läsare.

Nässja


Nu drar vi oss mot Nässja, hörs sen puss!

Lite knas från igår

deckardag med vatten krig


 hej bloggen. jag bajsar i kors med mathilda just nu. det ä'r väldigt kiul och trevligt - ha en bra kväll kära läsare! puss på kinden! hehehehehehheheheh - ja vi är helt normala. hejdå.

fest hos mange!!!!



dagens klädval



kör på en härlig blå kläning med mina super söta nya skor från frankrike :)

fixat klart mig, så snart drar jag och mamma på en lunch inne i stan. sen ska vi gå runt och shoppa och ha en liten "dotter och mamma dag" ;) hihi! senare ska jag även träffa min saknade mathilda, får se vad vi hittar på sånt som märks.

BYGGER OM BLOGGEN !

håller på att fixa om bloggen.. så om det är knas, så fixar jag det snart.

ska i alla fall dra mig ner mot gatan för träffa felicia, blir våra små trendiga tjejkvällar mys och så.. som vi har tussentals av varje sommar i snart 12 år? hon är lite för bra ibland alltså. men ska väl dra mig, så vi hörs imorgon.


puss älsklingar!

PARIS del 2

PARIS del 1



en del av mina favorit bilder från paris, kommer mer snart.

hemma från frankrike

hemma från en underbar vecka i frankrike, bilder och vad som hände där får ni ikväll gullisar ! :)
Nu ska jag i alla fall fixa i ordning mig ,packa upp allt och äta lite gott (knappt ätit på en vecka...) sedan ska jag träffa saknade Mathilda som jag inte träffat sen jag åkte :( får se vad vi hittar på, brukar vara lite olika bus och prat. Färga hår när vi har tråkigt... haha ;)
Hoppas ni har haft en underbar vecka på början av sommarlovet, för det har jag!
Saknar stället redan, folken.. allting (förutom maten..) hehe.
Åker väl förhoppningsvis tillbaka snart också.



Sen till Lucas , Krya på dig vännen! Fattar inte varför just detta skulle hända dig.. :( Hoppas du blir bra snart och komma hem.

Tja! Sitter på sibylla med Mathilda och kä...

img_0540 (MMS)

Tja! Sitter på sibylla med Mathilda och käkat pommes, gått på stan och haft det mysigt, visar ikväll! Ska till franrike imorgon, så blir att packa lite. Super trevlig kväll igår , kommer lite bilder sen tror jag:) puss

blider från middagen !

fixad för skolavslutning..


drar mig till min sista avslutning på tokarp...
min klass 9D , ni är bäst! jag vill inte sluta,men ändå vill jag.. :(
ni är underbara, alla saker vi har gjort, vi är som en familj, vi finns där när det är jobbigt, vi peppar varandra, vi skrattar, vi ler.
jag kommer gråtar många tårar! ni är den bästa klassen, så är det bara !

middag med alla 9or nu !

fix med sofia, snart blir det middag med alla 9or, lärare, rektor! trevligt trevligt :)
hitta ett par super snygga skor också i stan idag, ska köpa den på torsdag, så upp bokad just nu...
vi hörs mot kvällen kanske, puss !

hej jag vill bli brun över natten


nu ska jag sätta mig och se film, sova. och önska .. att jag kunde vara så där brun som i sommras igen!

Grindö för ett par år sedan..


BERLIN 2011

outfit från kyrkan


vaknade vid 9 av sms från adam, sen så smsa kristoffer och alla också. käka lite frull och sen kom kruxet.. vad skulle jag göra med håret????! :O först gjorde jag korck skruvar men vart inget bra.. då locka jag "sharkira" lockar istället, vart ganska grymt! :) fixa till mig och klädde på mig, drog till krykan vid halv 1, träffa allt folk. tiden gick och det var dags, alla konfimander skulle in till krykan sedan vi ledare efter, gick väldigt bra tycker jag!:) några konfimander som sjöng, då grät jag nästan!! så underbart fint var det!

drog i alla fall hemåt, sedan skulle vi fira mami med slälkt och sådant. min lilla nohis kusin och joel kom också, gullungar! var med släkten ett tag, sen mötte jag upp natalia på station. vi drog hem till mig prata om livet och allt där i mellan ;) haha, puss på det!

nu ska jag fixa lite bilder från berlin, som kommer upp sedan.. hihi!

badboys like

drar mig mot mslätt!


hehe, hitta en liten halv gammal bild på min gulliga lilla syster !

har duschat och håller på att fixa mig, städat och sådant också. känner mig riktigt duktig ! :)  vid 1 eller något drar jag mig mot sofia för att gå en promenad i mslätt med henne och mathilda... samt så ska sofia träna på att gå i hennes klack skor till skolavslutningen ;) ska hem någon gång ikväll för imorgon ska jag upp tidigt igen för att fixa och så till krykan.. sen får vi gäster här hemma, min gulliga lilla släkt :) hehe. 
men vi hörs ikväll sweethearts ,
puss !

starkare än vad du tror


göllig bild från igår.

hemma idag. inte ätit mycket på sista tiden. svimma. var helt gone. hade svårt att andas. sov. pluggat. tryckt i mig mat. firat min kära mor som fyller år idag. nu har jag gjort allt som behövds innan skolan slutar. ska sätta mig framför tvn och bara ta det lungt och mysa med min kära familj. det gillas!

kom tillbaka min vän


sånt här väder med blanding av stekar väder dem sista dagarna? SOMMAREN kom tillbaka!
blixter och dunder, åska, regn, sol, moln, mer sol, blixter och dunder igen, mer regn, åska. brännder? här och där. usch. jag hatar när det åskar och blixtrar, fast det är riktigt fasinerat att titta på långt håll , det är liksom FRÄNT på något sätt, lite läskigt och spännande. bättre än tv ibland, haha !

någon mer än jag som vill ha sommar nu ?:O

bk glass på golvet


slutade tidigt idag, så dagen spenderades med brudarna sofia och elf på stan !:) var sådär normala som vanligt.. vid 4-5 något så hämta papi upp mig och han lämnade mig vid kyrkan , skulle ha träning tills på söndag. då jag som är ledare för konfimanderna ska hjälpa till och lite sånt.
sen kom min kära mami hem idag från grekland, avis :( men saknad ! hon fyller även år imorgon, så har köpt lite fint åt min söta mor :D nu ska jag inte göra mycket alls, ta en lite promenix runt landet.

puss mina söta läsare !

green picture





jag gråter bara för dig..

jag gråter aldrig.. men jag gråter för dig. jag förstår att du är ledsen, men jag lovar att det löser sig.

du kommer hitta den som är rätt för dig. hon som kommer finnas där för dig, hon den där som aldrig skulle tänka på att vända om och säga adjö.
hon den där kommer få dig att skratta och le igen. hon kommer vara där då du gråter dina tårar, hon kommer finnas där i alla lägen. jag vet att allt ser mörkt ut, men det kommer bättre tider, det är bara att vara stark.

du är så bra på så många sätt, du är en bra kille. om tjejen inte ser det så, får hon helt enkelt börja tänka, för du förtjänar den där som inte skulle svika dig.

du kan gråta, tänka dem där tankarna om en själv. men titta dig i spegeln, kolla på alla dina vänner, din familj, dem älskar dig för just den du är! om tjejen inte ser det är det inte hon för hon skulle inte såra dig, inte svika dig, hon skulle finnas där och säga dem där orden och aldrig släppa din hand, det gör ont jag vet, men det man inte dör av gör en starkare, man måste älska sig själv och tro på livet, tro på hopp och bättre tider.

BERLIN 2011


lite små härliga bilder från berlin !

3 dagar


vart inte mycket bloggande igår,  mötte upp mathilda på stan sen låg vi och sola i trädgårds med coccos olja. sen drog vi hem till henne, fick gå genom stan med bara bandeau och shorts så folk glodde som fan, tutta och gud vet vad. var lite sådär lite "kul i hatten" ;) haha! sov där i alla fall.
nu sitter jag i skolan och har data, men vi hörs ikväll antar jag, med bilder från berlin och igår ! :)

BARA 3 VANLIGA SKOLDAGAR KVAR !!!! :D

Nu är vi på väg! :) here we come Stockholm...

img_5488 (MMS)

Nu är vi på väg! :) here we come Stockholm! Barre! Sitter med Mathilda och lyssnar på "morgonmusik" :D



Victoria Cato

  • En 19 årig tjej ifrån Linköping. Som älskar att inspirera och sprida glädje. Spontan, glad och älskar att träffa nya människor. Bor i en walk in closet, haha.

    Här kommer du få läsa om shopping, fest och träning. Det bästa jag vet är att resa. Jag är målinriktad, postiv och ger sällan upp.

    Följ mig även på twitter & instagram @victoriacato heter jag där!

    Kontakt: [email protected]



    Follow on Bloglovin